BESNA ZBOG LUKE Dalila izgorela posle fotografije Nikolića sa Zoranom Jovanović, pa se hitno oglasila
Printscreen

Bivša učesnica Zadruge Dalila Dragojević nedavno je okončala vezu sa mlađim dečkom Lukom Nikolić posle dva meseca. Nakon raskida, Luka je uhvaćen u restoranu u društvu srpske blogerke Zorane Jovanović, te su gotovi svi domaći mediji pisali o njima, zbog čega je Dalila odlučila da reaguje.

Ona je, izrevoltirana time što se njeno ime, u medijima, i dalje vezuje za Luku, napisala dugačak tekst na Instagramu želeći da stavi tačku na bilo kakvo povezivanje sa njim. Istakla je da sa njim više nema nikakve veze, te da je i sama dovoljna kao materijal za vesti.

Printscreen

 

- Zamolila bih da se ne provlače kroz medije ljudi koji nemaju veze sa mojim životom, pogotovo neispričane priče. Mislim da ja kao jedinka dajem dovoljno materijala da se može i bez tih koji se pominju. Bivšima poželite sreću i krenete dalje. Nema potrebe da stoje više uz vaše ime. Ja neću imati problem da kažem kada je neko prisutan mom životu. Sada nije niko i molim vas da prestanete da me spajate sa bilo kim, a pogotovo ne sa bivšima. Hvala - napisala je Dalila na svom Instagramu.

JA SAM VELIČINA Jovana Ljubisavljević istom merom udarila na Osmana, pa mu žestoko uzvratila

Komentari (1)

Loading