UROŠ JE TUKAO SVOJU ŽENU Dejan Dragojević žestoko napao Ćertića zbog njegovih prozivki
Printscreen

Dejan Dragojević pojavio se na premijeri jednog filma sa bratom Davidom i tom prilikom izneo je svoje mišljenje o učešću svoje devojke Aleksandre u "Zadruzi 6", napadima koje trpi od Uroša Ćertića i Zorice Marković, ali i šta se dešavalo pre njenog ulaska u rijaliti

Dejan je novinarima otkrio da mu Aleksandra mnogo nedostaje i da jedva čeka da se čuje sa njom i sazna kako se oporavlja od operacije grudi koju je imala juče:

UROŠ JE TUKAO SVOJU ŽENU Dejan Dragojević žestoko napao Ćertića zbog njegovih prozivki

Printscreen

 

- Sada je mnogo osetljiva, opipljivo je sve, u bolnici je... Rade me emocije, volim je - dodao je Dejan koji tvrdi da Aleksandra ima samo dve osobe uz sebe u "Zadruzi 6":

- Mića je njen savetnik i sviđa mi se kako se razume sa Ivanom. Mići više verujem jer sam bio sa njim u rijalitiju skoro, Ivana nisam dugo video - kazao je Dragojević koji je otkrio da se sa Aleksandom svađao pred njen ulazak u rijaliti.

- Teže mi sada pada razdvojenost, svađali smo se pre nego što je ušla u rijaliti zato što nisam mogao da shvatim da će ući. Sad ubijam vreme tako što smišljam poklon za Novu godinu - izjavio je Dejan koji je prokometarisao i upozorenja Uroša Ćertića da pogleda Aleksandrin pasoš:

UROŠ JE TUKAO SVOJU ŽENU Dejan Dragojević žestoko napao Ćertića zbog njegovih prozivki

Printscreen

 

- Šta? Mislite da bih verovao Urošu? Jeste li proverili informacije da je bio nasilan nad svojom ženom. To njegov grad Beograd priča. Neka ide u Kanadu, tamo ne sme da bude nasilan nad ženom, neka on gleda žensko lice i svoje ruke, nema potrebe da ja gledam Aleksandrin pasoš - bio je izričit Dragojević koji očigledno slepo veruje svojoj devojci.

SVAĐALI SMO SE, NISAM BIO ZA TO Dejan Dragojević konačno progovorio o problemima sa Aleksandrom Nikolić, ovo niko nije znao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading