OVAKO JE "ŠMEKER TIM" VRBOVAO POZNATE Tara Simov redakciji Alo pokazala prepisku sa prevarantima
Foto: Printscreen/instagram

Devet osoba je iz Valjeva i 2 iz Beograda su preko Fejsbuka i Intagrama na stranicama "Šmeker tim", koje su reklamirale naše pevačice i starlete, nudili dojave za klađenje na fudbalskim utakmicama i uzimali novac ljudima dovodeći ih u zabludu da će da dobiju, a među starletama koje su reklamirale profil nalaze se brojne poznate dame, a među njima je i bivša zadrugarka i influenserka Tara Simov.

Naime, Tara Simov je redakciji Alo! nakon što je sve otkriveno, dostavila detaljnu prepisku sa izvesnim N.J., kao što se može i videti u nastavku teksta, i do detalja ispričala šta se tu dešavalo.

- Ovo su poruke od prekjuce, ja sam njih reklamirala u par navrata. Zapravo to je bilo prošle i predprošle godine, i koliko znam tada nije bilo prevara - rekla Tara i dodala:

- Niko mi se u tom periodu nije žalio na taj profil i da je prevaren. Ovo je njihov poslednji udarac, a koliko znam niko ih nije reklamirao od poznatih u skorije vreme - završava Simova za Telegraf, a poruke pogledajte u galeriji iznad.

Printscreen

 

Podsetimo, policijski inspektori sa Čukarice su nakon višemesečnog operativnog rada, u saradnji sa kolegama iz Valjeva i Loznice i Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili 11 osoba za kojima se na teret stavlja više krivičnih dela prevara i pranje novca. Devet osoba je iz Valjeva, dok je 2 iz Beograda.

VEČERAS ON ULAZI U ZADRUGU Zadrugari ne znaju šta im se sprema, haos u najavi

Komentari (0)

Loading