UDAJ SE ZA MENE! Miljana Kulić se sa Bebicom uključila u lajv, pa usledilo neočekivano pitanje!
Masanori Jošida

Rijaliti zvezda Miljana Kulić družila se sa pratiocima na Instagramu u uživo uključenju, a društvo joj je pravio dečko Nenad Macanović Bebica.

Kulićeva je malo po uključivanju lajva dobila pitanje: - Miljana, udaj se za mene - što nekadašnjoj učesnici Zadruge nije bilo zanimljivo, pa je ponudu pročitala, ali je nije prokomentarisala.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sve si lepša i lepša! Bebica će dobiti nogu u gu**cu jer je varalica - pročitala je jednu poruku Miljana.

- Je l' čuješ, bebice? - obratila mu se ona.

- Vidim... - prokomentarisao je on.

- Da li pušiš i dalje? - glasilo je pitanje.

- Pušim, nikada nisam ni ostavljala. Sve mogu da mi uzmu, ali cigarete nikako - odgovorila je Miljana.

Alo

 

Miljana je u lajvu pričala i o povratku u Zadrugu i trenutnom zdravstvenom stanju.

- Ulazim u Zadrugu malo kasnije, čim se oporavim. Ja sad naizgled izgledam dobro, ali nije to to. Nisam još uvek spremna za Zadrugu, zato što je tamo zatvoren prostor, i mnogo ljudi ima na jednom mestu, bakterije, a meni je slezina operisana i iz tog razloga ne smem da se izlažem virusima i infekcijama. Kad bude rekao doktor da smem, ja jedva čekam da odem, jer ne volim neko da me blati i govori neistinu o meni, pravdajući sebe kako je dobar roditelj, mislim na Ivana Marinkovića. Tako da jedva čekam da idem da se suočim sa njim, tačnije sa istinom, s obzirom da sve laže - istakla je Miljana.

Printscreen

 

ALEKS VEĆ ZABORAVILA DEJANA? Zadrugar uručio Nikolićevoj misterioznu poruku, šalju tajne signale jedno drugom (VIDEO)

Komentari (1)

Loading
Sara

19.09.2022 08:45

Sram te bilo,kakva si ti majka Ivan je i dobar sobzirom da ne poznaje dete,ništa ga više ni ti ne poznaješ,nisi ni ti mnogo više vremena provela sa njim.Ništa Ivan nije rekao što nije istina,tebi samo treba neko i nešto za opstanak u zadruzi.Kulići manipulatori,odvratni ste.