MILJANA KULIĆ DONELA BITNU ODLUKU Bebica postaje otac njenog sina Željka, pa progovorila o ulasku u Zadrugu 6
Printscreen

Rijaliti zvezda Miljana Kulić je rekla da će njen dečko Nenad Macanović Bebica u papirima biti zaveden kao otac njenog sina Željka, a otkrila je i da jedva čeka da uđe u "Zadrugu 6" i stavi tačku na sve spekulacije o njoj i njenoj porodici.

Miljana je odlučila da se putem Instagrama obrati fanovima koji su preko mesec i po dana pratili vesti o njenoj borbi za život i nadali se brzom oporavku. Bivša zadrugarka je odgovarala na pitanja koja su joj pratioci postavljali i tom prilikom otkrila da će njen sin Željko konačno dobiti oca - Nenada Macanovića Bebicu.

MILJANA KULIĆ DONELA BITNU ODLUKU Bebica postaje otac njenog sina Željka, pa progovorila o ulasku u Zadrugu 6

Masanori Jošida

 

- Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli - sopštila je Kulićka i osvrnula se na težak period iza nje:

- Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem... Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek - rekla je Miljana, a onda dala reč Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:

- Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško... Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promene krevet i da je sa njom sve u redu... - rekao je Nenad.

Kulićeva je odgovorila i na pitanje kada ulazi u "Zadrugu 6":

MILJANA KULIĆ DONELA BITNU ODLUKU Bebica postaje otac njenog sina Željka, pa progovorila o ulasku u Zadrugu 6

Alo

 

- Ne znam kada tačno ulazim, ali sigurno ulazim i jedva čekam da uđem. Želim da stavim tačku na sve spekulacije o meni. Samo bih da dodam da mislim da su bolesni oni ljudi koji su pričali da su moja majka i Bebica u vezi, to su bolesnici... Idem sada da jedem banana split - završila je Miljana svoje lajv obraćanje fanovima.

HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA Anita žestoko kažnjena jer je prekršila ovo pravilo Zadruge

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Gg

18.09.2022 21:32

On retard ostavio svoju decu a bice otac tvom e poremecena dali znas sta pricas

Nina

18.09.2022 22:20

Ne znam zasto ali mi je sumnjivo da li je zaista Marinkovic otac njenog deteta. Koliko sam upoznata sa njihovim mentalnim sklopom tesko da bi oni presli tako lako, i u krstenici da pise da nema oca. A i da on ne trazi dnk. Nesto mi tu ne stima. Ali neka je dete zivo i zdravo, ostalo i nije bitno. Bitno ce biti kada poraste, o tome treba da vode racuna

Nislija

18.09.2022 22:33

Taj je cuvao ljubav kod svoje dece kakobi voleo tvoje retardu neotesani.Dok god je sa Marijom volece I tebe I Zeljka kad pukne tikva odose I velike ljubavi.