OSVETA BIVŠEG DEČKA NA MREŽAMA Šok snimak nasrtanja zadrugarke: Sme li Ana ovako da me tuče? (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Bivša zadrugarka Ana Jovanović i njen bivši partner Nikola Ilić, neko vreme su bili u medijskoj izolaciji, ali ne i zadugo.

Otkako je atraktivna Ana izašla iz Bele kuće, demantovala je sve navode da se videla sa njim, ali i samog Nikolu koji se uključio emisiju 'Narod pita' i urnisao je dokazima - snimcima sa zajedničkog putovanja. Bez obzira na sve, nikada nije priznala da je došlo do pomirenja.

Printscreen

 

Nikola Ilić, oglasio se na svom Instagram profilu i podigao ogromnu prašinu, kada je postavio snimak novog ili starog napada Ane na njega, te je za večeras najavio i potpuno raskinkavanje bivše zadrugarke.

- Večeras ću vam premijerno pokazati ko je Ana Jovanović. Iako svi već znate ko je i šta je, ja ipak imam želju sve da podelim sa vama - napisao je Nikola.

Printscreen

 

Na sledećem snimku tuče, pretpostavlja se, potkačio je bivšu devojku i za Filpa Cara sa kojim je imala intimne odnose u petoj sezoni. Ipak, snimak je Nikola kasnije izbrisao sa profila.

BIO SAM U KANDŽAMA DROGE I ALKOHOLA Petrući otkrio jezive detalje iz života, a evo šta kaže o noći kada je bio brutalno pretučen (VIDEO)

Komentari (0)

Loading