TEBI ROBIJA SE SMEŠI... Željko Mitrović izbacio novu pesmu i to na rođendan Bake Praseta i javno mu poručio ovo (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije i jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prse, nedeljama vode medijski rat, a kraj se, kako možemo zaključiti na društvenim mrežama, ne nazire.

Naime, Baka Prase danas slavi rođendan, a Mitrović mu je na veoma specifičan način čestitao isti uz pesmu na svom Instagramu.

- Bako, danas su nam rođendani pa je glupo da ih provedemo bez muzike, evo ja pripremih poklon za tebe - napisao je Mitrović.

- Reši, reši, reši, tebi robija se smeši - deo je iz pesme koju je Mitrović posvetio Baki Prasetu.

Podsetimo, sukob Bake i Mitrovića počeo je kada je jutjuber pijan u lajvu izneo strašne uvrede na račun Željka izgovorišvi da mu duguje pare i da ima ljubavnice.

ŠOKANTNO IZDANJE ĆERKE ZORICE I KEMIŠA Objavila fotografiju, a svi se pitaju šta joj je sa licem (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
nikola

16.09.2022 17:51

Jel moze neko da mi objasni sta mitrovic drugacije radi ovo sa zadrugom je najblize moguce definiciji podvodjenja maloletnica i promovisanje ljudi iz kriminogene sredine prostitutki narkomana lezbejki najgora stvar koja se ikad desila srbiji je zeljko mitrovic

Nada

16.09.2022 18:33

Kako te nije sram Mitroviću da se baviš Bakom Prasetom u tvojim godinama? Mogao bi otac da mu budeš po godinama a isti si kao i on a možda još gori. I tebe bi trebalo zatvoriti i to odavno. Jedini je taj Baka Prase, koji je imao mu.a da kaže istinu i stao ti na rep, zato cviliš.

hahaha

16.09.2022 20:32

resi resi resi, samo se ti tesi. Peticija Zadruga stop se i dalje potpisuje.