Aleksandra Subotić
Foto: Printscreen/Printscreen

Velika drama oko raskida Maje Marinković Pece Raspopovića, ali i njegovog pomirenja sa bivšom nevenčanom suprugom Aleksandrom Subotić, danima ne jenjava.

Nakon fotografije koje je dokaz pomirenja Aleksandre Subotić sa bivšim partnerom, domaća javnost bruji o pitanju da li je oproštaj iz ljubavi ili koristi, jer je vrlo jasno da je život pored Raspopovića izuzetno luksuzan.

SVE JE BIO DOGOVOR ZBOG MARKETINGA?! Isplivali novi šokantni detalji nakon pomirenja Aleksandre i Pece, njen potez ih razotkrio

Printscreen

 

Izvor blizak Peci sad otkriva da je sve oko pomirenja sa Aleksandrom sumnjivo.

- Maja i on su putovali, uživali, fotografije su čak bile drugačije sa njom. Izgledao je mlađe, za razliku od sada kada je na slikama sa Subotićkom kao primoran da stane ispred objektiva - istakao je on.

- Otkako se desila prevara, razne priče kruže jer je Aleksandra skoro mesec dana bila u Crnoj Gori - dodao je on, ne isključujući mogućnost da je u pitanju dogovor za koji javnost ne zna.

JANJUŠ SE UPLEO U LJUBAVNI TROUGAO? Nakon ovoga Maji neće biti dobro, on spomenuo i Pecu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vanja

31.08.2022 18:07

Nikakav dogovor nije u pitanju, Aleksandra je iskreno plakala i bila slomljena u lajvu, a sigurno ne bi govorila o Maji kao korisniku sumnjivih supstanci da je dogovor.