BIO JE SREĆNIJI SA MAJOM! Pecin drug otkrio pravi razlog njegovog pomirenja sa Subotićkom
Printscreen

Drama oko raskida Maje Marinković i Pece Raspopovića, ali i njegovog pomirenja sa bivšom nevenčanom suprugom Aleksandrom Subotić, danima ne jenjava, te svakodnevno isplivavaju novi detalji ove filmske priče.

Printscreen

 
Subotićka je prethodnog dana svima jasno dala do znanja da je svom partneru i ocu svog deteta sve oprostila, tako što je okačila zajedničke fotografije na kojima ljubav "puca".
 
Nakon fotografije koje je dokaz pomirenja Aleksandre Subotić sa bivšim partnerom, domaća javnost bruji o pitanju da li je oproštaj iz ljubavi ili koristi, jer je vrlo jasno da je život pored Raspopovića izuzetno luksuzan, a sada se oglasio izvor blizak ovom paru, Pecin prijatelj, koji je zamolio da ostane anoniman.

Printscreen

 
- Ne meša se niko u njihovu odluku, ali je svima čudno pomirenje nakon svega što se desilo i to nakon samo desetak dana. Peca verovatno zna šta radi, ali se jasno vidi da nije srećan kao što je bio sa Majom. Većina prijatelja misli da je to pomirenje zbog sina kojeg ima sa Aleksandrom - naveo je izvor za "Pink" i dodao:
 
- Nikome nije jasno da od tolike ljubavi prema Marinkovićevoj sa kojom je bio srećan, tako naglo ponovo bude sa Aleksandrom. Samo pogledajte kako je čovek izgledao pre samo nekoliko dana sa Majom, a kako sada sa njom. Ne znam, nisam pametan.

Foto: Alo/ilustracija

 

BILA SAM JAKO UPLAŠENA, TRESLA SAM SE! Oglasila se Aleksandra Nikolić nakon operacije, pa podelila jezive slike sa svojim fanovima: Jedva pijem vodu, trpim strašne bolove

 

Komentari (0)

Loading