HAOS PRED ULAZAK U ZADRUGU Jovana Tomić Matora u problemu: Bivša devojka me prevarila i sad mi pravi pakao od života
Foto: Printscreen/instagram

Jovana Tomić Matora proživljava pravi pakao zbog devojke Zorane Lazarević sa kojom je trabala da uđe u Zadrugu 6. Međutim, njena partnerka, je kako tvrdi, prevarila sa drugom devojkom i sada je nastao haos jer odbija da uđe u rijaliti:

HAOS PRED ULAZAK U ZADRUGU Jovana Tomić Matora u problemu: Bivša devojka me prevarila i sad mi pravi pakao od života

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pre pet dana mi je zazvonio telefon i rekla mi je da se pomirila sa bivšom devojkom i da ne želi više da bude sa mnom. Posle toga me je pozvala njena devojka i rekla kako su njih dve bile u tajnoj vezi dok je ona bila sa mnom i da su to krile. Iako smo nas dve uredno slavile mesečnicu, imale sekuslane odnose, bile na rođendanu zajedničke prijateljice Tamare Marić i funkcionisale kao sav normalan par, desio se haos. Upravo su mi javili da ona pravi skandal na Pinku i da je došla sa advokatom i još jednom osobom. Sad neće da uđe u rijaliti, a trebala je. Ne znam šta se dešava, ali sam u šoku - kaže Matora.

SESTRA JOJ NESTALA PRE ČETIRI MESECA, NE ZNA NI DA LI JE ŽIVA A ona ulazi u Zadrugu 6, stigla na razgovor sa produkcijom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ina

29.08.2022 15:11

Bože pomozi lude Matore!ja joj predlažem da kupi ogledalo za početak i spusti kriterije.nakon toga na neko ozbiljno lečenje i vraćanje u realnost.zena nije normalna!

Vasar Tastine

30.08.2022 07:57

Dokle ce ovaj Hobit da pravi drame glumeci da je lezbejka??? Ovu stvarno treba odvesti na lecenje, na jedno dobro otreznjenje. Treba da batali da umislja kako je neka faca i da zaskace devojke i pravi dramu od toga sto je niko nece. Pa nece je, vidi na sta lici i fizicki i psihicki!! Ko ce da bude sa ovom bolesnom budaletinom.