SESTRA JOJ NESTALA PRE ČETIRI MESECA, NE ZNA NI DA LI JE ŽIVA Ona ulazi u Zadrugu 6, stigla na razgovor sa produkcijom
Printscreen

Fanovi rijalitija broje sitno do početka nove sezone, a budući potencijalni zadrugari danima pregovaraju sa produkcijom i čelnicima oko ugovora i učešća u Zadruzi 6.

Jedna od novih lica u rijaliti programu "Zadruga 6" jeste Maja Kovačević.

Maja je sestra nestale Marijane Seifert koja je nestala pre 4 meseca, a danas se pojavila na razgovoru sa produkcijom, a budući da su u toku razgovori sa čelnicima, izgleda da ćemo baš nju moći da gledamo u šestoj sezoni Zadruge.

Kurir televizija

 

Maja je po nestanku svoje sestre za medije otkrila da je jako uplašena, te otkrila nove detalje te noći:

- U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj - ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - rekla je Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji.

Printscreen

 

- Ne želim ovime da kažem da joj je nešto uradio, ali neka samo kaže šta se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome - dodala je.

Podsetimo, Marijana je nestala u noći s 26. na 27. aprila ove godine nakon što se napustila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom. U trenutku nestanka na sebi je imala ratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, pantalone crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike, navela je zagrebačka policija.

Jutro kasnije, na Mostu mladosti pronađeni su njena dokumenta i telefon. Na mostu nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je živela s Karlom i sinom.

- Ja taj video nisam videla i dok je ne vidim, ne verujem da postoji. Nekako mi sve izgleda sumnjivo i izrežirano, ali ne s njene strane. Ponavljam još jednom, ne želim da upirem u bilo koga prstom. Ljudi me pitaju da li je otišla negde, ali nema šanse da bi to uradila jer nikad ne bi ostavila decu.

Printscreen

 

- Marijana je bila jako krhka i osećajna, taj Veliki brat je ostavio strašne i nepopravljive posledice na njeno psihičko zdravlje. Nije mogla da podnese osudu ljudi. Nakon što je rodila sina bila je u postporođajnoj depresiji, ali i pored svemu ne verujem i ne želim da pomislim da je htela sebi nešto nažao da uradi - rekla je Maja koja smatra kako policija nije radila svoj posao kako treba.

- Ponudili su nam tek šture odgovore. Da je izašla iz stana i uputila se prema mostu. Nije mi jasno zašto je potraga bila usmerena samo na Savu, zašto je nisu tražili na Sljemenu? Imali smo informacije da bi mogla i tamo da se nalazi. Opet vam kažem, cela ta priča jako je čudna. Neko je nešto morao da vidi, pa ne može osoba samo tako nestati - zaključila je za Slobodnu Dalmaciju.

MAJKA JE ZNALA ČIME SE BAVI! Ona je najtraženija srpska prostitutka sa čuvenog spiska, šifra: Divna

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading