MAJA POTVRDILA VEZU SA FILIPOM CAREM! Starleta ne krije da je zaljubljena do ušiju, odmah se oglasila: Ne mogu više da lažem sebe, a ni druge!
Pintscreen

Nakon što je rijaliti zvezda Maja Marinković rešila da stavi tačku na romansu sa Pecom Raspopovićem, partnerom svoje nekadašnje drugarice Aleksandre Subotić, bivša zadrugarka rešila je da se ponovo prepusti čarima Filipa Cara i sa njim stupi u emotivni odnos što je potvrdila i fotografija njih koja je ugledala svetlost dana, a Marinkovićeva se sada i oglasila tim povodom.

Naime, Maja nije krila da je ponovo u ljubavi sa bivšim dečkom.

MAJA POTVRDILA VEZU SA FILIPOM CAREM! Starleta ne krije da je zaljubljena do ušiju, odmah se oglasila: Ne mogu više da lažem sebe, a ni druge!

Foto: Printscreen

 

- Šta da kažem... Čovek kada je završio neke svoje loše odnose, takođe i ja, jednostavno, nisam mogla da lažem više ni sebe ni bilo kog drugog. Koliko god bila osuđivana, lemuri kad su u pitanju - staje svet! Ne bih previše da pričam, nije još vreme za to, o tom potom - zaključuje zaljubljena Maja.

Podsetimo, Aleksandra Subotić i Peca Raspopović takođe su se pomirili. Bivša učesnica "Zadruge" oprostila je nevenčanom suprugu prevaru, a potom i višemesečnu vezu s njenom nekada bliskom drugaricom Majom Marinković.

ŽELI ŠTO PRE DA GA ZABORAVI Svi su zaboravili da je Sandra Rešić sa ovim muškarcem bila pre Anđela Rankovića, a sada je progovorila o svemu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mirko

26.08.2022 13:30

Zaljubi se pet-šest puta u roku od tri minuta. D:)