DALILA OVO NIJE SMELA DA URADI Dragojevićka dobila Tedija, hranila ga ovim, a on mogao da se otruje
Foto: Printscreen/instagram

Dalila Dragojević se vratila u Donji Šepak gde vreme provodi sa svojom majkom Eminom i psom Tedijem.

Nakon svađa oko psa Tedija koji je bio u vlasništvu Dalile i Dejana Dragojevića koji su bili u braku, ljubimac se vratio u Dalilinu kuću.

Ipak jedan detalj njihovog druženja šokirao je region i borce za prava životinja.

Printscreen

 

Naime, Dalila Dragojević je jela voće koje je za nju nasekla njena majka. Emina je vitaminsku zakusku pripremila jer se ovih dana njena ćerka ne oseća baš najbolje pa je ovim gestom želela da podigne imunitet. Dragojevićka je iskoristila da tim voćem malo hrani sebe, malo hrani Tedija.

Pored banane, ona je sa oduševljenjem davala svom psu i grožđe, a za ovo voće je poznato da može da bude otrovno za pse.

Kako ističu veterinari, grožđe i suvo grožđe su izuzetno otrovni za pse. Poznato je da kod nekih pasa uzrokuju naglo otkazivanje bubrega. Odmah su Dalili počele da stižu poruke da nikako ne sme ovo da radi.

Bivša zadrugarka se odmah javno pokajala tvrdeći da nije znala da je grožđe loše za pse, pa se zahvalila svoji vernim pratiocima što su je obavestili.

Printscreen

 

- Shvatili smo, grožđe je opasno za pse. Ne smemo da im dajemo jer može da im dajemo jer može jako loše zdravstveno da utiče na njih. Hvala na pomoći - zahvalila se svima Dalila.

OTKRIVENO KO JE DEČKO ANE KORAĆ! Starleta sa njim čeka bebu i promenila je život iz korena, a sada se sve saznalo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading