NESTALA IZ JAVNOSTI NAKON SVIH SKANDALA Jelena Golubović pazarila imanje od 300.000 evra, promenila zanimanje, a tu nije kraj iznenađenjima
Alo

Jelena Golubović je većinu novca koji je zaradila u rijalitijima uložila u gradnju kuće na Avali, gde provodi dosta svog vremena.

Naime, kontroverzna učesnica je kupila imanje na Avali, a početkom 2020. godine je završila izgradnju drvene kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 evra. 

Printscreen/RED TV

 

- Najpre sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve rešeno, i sad mogu da uživam na Avali. Imam najlepšu kuću u ovom delu Beograda, svi mi kažu da ih podseća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom leta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvek su tu da mi pomognu - rekla je Jelena.

Printscreen/RED TV

 

Iako je Golubovićeva po profesiji reditelj, rešila je da se krajem prošle godine okuša u još jednoj profesiji. Naime, ona je dobila i zvanično diplomu medijatora - posrednika u rešavanju sudskih sporova, i to od Ministarstva pravde Republike Srbije.

Dakle, Jelenin zadatak ubuduće će biti da miri zavađene ili suprotstavljene strane u slučajevima koje joj nadležni sudovi dodele.

EDO ODVEO I ŽENU I LJUBAVNICU U CRNU GORU?! Raskrinkana afera bivšeg zadrugara, otkriveno i na kojoj lokaciji se viđa sa Draganom Mitar

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
CUDO

18.08.2022 11:15

Sta moze rijaliti. Uskoro ce se ti pojavljivati na kandidaturi za predsednika drzave. Koliko znam za tu funkciju treba pravni fakultet. Strasno sta se desava u nasoj zemlji!