NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ Rijaliti učesnicu opljačkali, ona urlala na sav glas, mislila da će je ubiti
Alo

Rijaliti zvezda Jelena Golubović preživela je pravu dramu kada je jedan od gostiju njenog hostela, koji ima u blizini glavne autobuske stanice, upao u njen stan i opljačkao je.

Jelena je ovo prećutala čak i najbližim prijateljima zato što nije želela da se bilo ko sekira ili brine kako se oseća, saznaje Republika.rs.

Takođe, rijaliti-zvezda se plašila da za ovu pljačku ne saznaju njeni uticajni prijatelji jer nije htela da bilo ko ispašta ili, nedajbože, strada zbog nje. Ona žali sve te migrante i pomaže im, stoga je oprostila ovaj napad u nadi da je to bio samo jedan izuzetak i da se to više neće ponoviti. Sve se odigralo pre godinu dana, kada su ona i njena majka Svetlana primile grupu stranaca na spavanje.

NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ Rijaliti učesnicu opljačkali, ona urlala na sav glas, mislila da će je ubiti

Printscreen

 

- Jeleni je ovaj hostel jedini prihod novca kada nije u rijalitiju i kada nema angažmana na filmu ili serijama. Hostel se nalazi na odličnoj lokaciji, tu je autobuska stanica, mnogo turističkih agencija gde svakodnevno svraća gomila stranaca, kao i ostalih turista. Jelena tu godinama iznajmljuje sobe i prostor koji je nekada bio zaveden kao hostel. Nikada nije imala neprilike ni probleme, ali nedavno im je sve to preselo jer ih je napao upravo njihov gost. Ona i mama Ceca su primile grupu stranaca, bili su tamnoputi, delovali su kao migranti, ali one nikada nisu gledale koga primaju jer se nije dešavalo da imaju probleme, a bilo im je važno da zarade. Nisu imale osoblje, radile su njih dve, a žena koja sređuje prostorije u hostelu primala je goste. Pošto je tog dana morala ode ranije, Jelena je otišla da naplati strancima i da im ključeve, kao i da im objasni sve oko prostorija - kaže izvor blizak Jeleni koji je dobro upućen u celu priču, pa nam u nastavku otkriva kako se drama odigrala.

- Jelenin stan je odmah tu, pa joj nije bilo teško da ode do hostela. Sačekala je trojicu momaka i povela ih tamo. Iako nisu izgledali baš ugledno, nije se uplašila, viđala je svašta kada su stranci u pitanju. Ušli su u prostorije, pokazala im je gde su njihove sobe, a onda je došao momenat da joj plate boravak. Dali su joj novac, a ona je uzela torbicu da im vrati kusur. Tada je jedan od njih počeo da joj vuče tašnicu, a ova dvojica da je vuku: "Izgledali su kao drogirani. Toliko su me vukli da su mi njihovi prsti ostali u mesu. Mislila sam da je gotovo, da će me ubiti i pobeći. Ma sledila sam se. Nisam ni mislila o parama. Koga briga za pare kad je glava u torbi", rekla mi je ona - nastavlja njena prijateljica koja živi stan do stana pored nje i koja na kraju priča kako je cela drama završena:

NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ Rijaliti učesnicu opljačkali, ona urlala na sav glas, mislila da će je ubiti

Printscreen/RED TV

 

- Jeca je počela da vrišti, da urla nasav glas, tada ju je jedan od pljačkaša udario pesnicom u potiljak baš jako jer ga je iznervirala. Bila je pogubljena. Oni su za to vreme pokupili pare, nekih 500 evra i 20.000 dinara, koliko je Jelena imala kod sebe u tašnici. Telefon nisu dirali da ne bi bili locirani, a i kome treba telefon u vreme kada su telefoni jeftini. Jelenu je u nesvesti našla komšinica koja je zatekla otvorena vrata od hostela. Ležala je na podu i uvijala se od bolova. Imala je veliki podliv na temenu. Žena je mislila da je imala neki srčani napad ili, nedajbože, epinapad. Došla je sebi i zamolila je ženu da ćuti i ne prijavljuje stvar policiji, a ona je ovo prećutala i mami Svetlani. Sada se više ne oseća bezbedno i ne prima goste sama. Ima plaćenog čoveka koji to radi. Ne želi da rizikuje da je neko ubije zbog sitne love. U međuvremenu je postavila i sigurnosne kamere, koje sada snimaju svakog ko dođe i prođe u zgradu.

Jelena Golubović je za domaće medije više puta pričala da je izbegla pokušaj silovanja. Ona je u više navrata javno govorila o tome da je taksista iz Kijeva pokušao da je siluje pre dvadesetak godina. Nije uspeo što je naumio, ali ju je zato ubo nožem u leđa. Spasla je živu glavu, ali od tog trenutka nikad više nije bila ista osoba.

NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ Rijaliti učesnicu opljačkali, ona urlala na sav glas, mislila da će je ubiti

Printscreen/RED TV

 

Naša manekenka nekada je živela u bedi, a sada uživa u milionima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading