EDO ODVEO I ŽENU I LJUBAVNICU U CRNU GORU?! Raskrinkana afera bivšeg zadrugara, otkriveno i na kojoj lokaciji se viđa sa Draganom Mitar
Alo

Bivši rijaliti učesnik Edo Fetić pričao je da je na vezu sa nekadašnjom ljubavnicom Draganom Mitar stavio tačku, a šuška se ipak ponovo "sedi na dve stolice".

Naime, on je na letovanje odveo decu i svoju bivšu suprugu Zilhu Karišik, od koje se razveo zbog javne preljube sa Draganom Mitar, još u trećoj sezoni "Zadruge". Kako dobro obavešteni izvor tvrdi za Pink, Edo je nedavno obnovio vezu sa Draganom Mitar, svojom bivšom ljubavnicom i devojkom, sa kojom se, iako mu je žena tu, tajno viđa u Budvi.

Printscreen

 

- Dragana je dole kod nas već oko nedelju dana sigurno. Tu je sa malim, sladak je, non-stop je oko njega, a dolazi i Edo. Pa, tako je svake godine, otkad ih mi znamo iz "Zadruge". Kriju se, gledaju da ne budu toliko upadljivi, a tajno se viđaju kod nje u hotelu. Deca i bivša žena su mu u Čanju, Dragana u Budvi, Edo je stvarno profesionalac, sve je sebi namestio i natempirao, alal mu vera - priča dobro obavešteni izvor iz Budve.

Alo

 

- Dragana i Edo ništa neće da pričaju za novine, da su se pomirili, jer bi im se ljudi, realno, smejali posle toliko raskida i pomirenja, blamiraju se. Ali vidite, ne mogu jedno bez drugog pa to ti je, kad tad se oni opet spoje. Tu su na moru zajedno, iz Budve uglavnom ne mrdaju, a i Joca mali ga voli - završava priču izvor.

Podsetimo, Edo je posle razvoda uvek isticao da je sa bivšom suprugom ostao u sjajnim odnosima, da se često čuju i kuju zajedničke planove zarad dece, te da niko i ništa to neće promeniti.

VIKI UPOZNALA MARKOVOG OCA FRANJU Bivša zadrugarka otkrila sve detalje susreta i obelodanila jedan detalj koji je promakao javnosti

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

18.08.2022 23:29

Tako je. Mi smo ih pre par dana videli u Starom gradu u Budvi.