TOLIKO INFORMACIJA IMAM, MOGU DA VAM NAPLATIM! Mina Vrbaški otkrila sve prljave tajne zadrugara
Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je ugostio Minu Vrbaški, Frana Pujasa i Mateju Matijevića u emisiji "Narod pita", a pre početka emisije, Mina je prokomentarisala aktuelne teme.

Na početku je istakla kako se oseća pred emisiju, s obzirom na to da je prošli put plakala.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Iskreno da kažem, nemam tremu, previše sam preumorna, sa posla sam otišla da uradim nokte, došla u emisiju, nisam u stajlingu u kom ste navikli da me vidite, ali došla sam da ispoštujem. Nemam tremu, nemam strah, nema razloga - otkrila je Vrbaški.

- Uplovila si u novu vezu, ljubav cveta? Kako se osećaš?

Iskreno, danas nam je mesec dana. Znate kako, ja sve nešto hvalim... Sve to što je nekad bilo je bio go, da ne kažem šta, a ovo nekako sa njim je tako sve spontano. Mi smo prijatelji dugo, tačnije sa njegovim bratom, spontano je krenulo i traje fino. Nisam imala svađe i problema. Nije posesivan, ljubomoran... Prošli momci izgleda nisu bili svesni sebe ili nisu imali samopouzdanja, nisu mogli da veruju nekome. On me je kupio jednom rečenicom, rekao je da ga ne zanima moja prošlost niti bilo šta vezano za mene do dana kad sam uplovila u vezu sa njim. Tako da, neću preterano da hvalim, u petak idem kod njega, vraćam se u nedelju. Kratko je, ali biću sa njim, rođendan mu je. Vide ljudi kakvo mi je bilo letovanje sa njim, vratila sam se na posao, na stare vode koje su ispravne i dobre po mene. Isključujem se iz rijaliti sveta, muzika mi je tu. Mogu da najavim duet, 28. sa Ša, u četvrtak posle posla snimamo spot. Nema spavanja, posle spota idem na aerodrom, mnogo sam uzbuđenja - rekla je Mina.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Kako gledaš na susret Anđele i Mensura?

Pa, nema šta da gledam, ja imam svoja posla. Moglo je da se očekuje, što nije moglo... Ja sam pričala za sve učesnike, sve se obistinilo. Ništa neobično, ništa iznenađujuće, niti mene to interesuje. Imam svoj život. Ne pratim toliko, na Pink.rs-u najviše pratim crnu hroniku, to je ono što mi je inspirativno. Zadruga me ne interesuje, samo kad je moje ime pomenuto - istakla je Mina.

- Bila si u Budvi, da li si saznala nešto?

- Ja toliko informacija imam, mogu da vam naplatim, da se portal zavrti, ali nisam cinkaroš. Sve dok me neko prvi ne dirne - zapretila je Mina kroz šalu.

 

Printscreen

 

IMAO SAM DOGOVOR SA DAVIDOM DRAGOJEVIĆEM! Bivši zadrugar razvezao jezik, pa otkrio šok detalje

Komentari (0)

Loading