IMAO SAM DOGOVOR SA DAVIDOM DRAGOJEVIĆEM! Bivši zadrugar razvezao jezik, pa otkrio šok detalje
Foto: Printscreen/instagram

Sinoć je u emisiji "Zadruga - Narod pita" gost bio bivši zadrugar Mateja Matijević, koji je javno priznao da više nije u kontaktu sa Dinom Dizdarevićem, koji mu je bio najbolji prijatelj tokom boravka u Pinkovom rijalitiju.

Foto: Printscreen/instagram

 

Mateja je tom prilikom priznao da ga je Dino slagao da je bio kod njegovih roditelja u Pančevu u aprilu, kada je nakratko zbog smrtnog slučaja napustio "Zadrugu".

- On kada se vratio posle smrtnog slučaja, pružili smo mu podršku. Rekao je da je bio kod mojih. On apsolutno nije bio kod mojih, bio je u Veterniku... Ja sam bio u šoku! Nemamo kontakt nikakav - rekao je Mateja sinoć u emisiji, a Dino je imao svoju verziju priče.

Printsc Pink

 

- Mateja je odmah znao da nisam bio kod njegovih. To sam mu rekao čim sam imao priliku! A izmislio sam to jer sam imao dogovor sa Davidom Dragojevićem da ne spominjemo da sam bio kod njih u Veterniku. Čim sam ušao to veče, objasnio sam mu za stolom da nisam bio kod njegovih. Čak sam i njegovima rekao da ću reći da sam bio kod njih, sa njima sam imao takav dogovor - rekao je Dizdarević, pa dodao:

- Mateja i ja se ne čujemo skoro nikako, pratimo se ali ne čujemo. Ne znam što, jednostavno je tako - zaključio je Dino Dizdarević.

Podsetimo, Dinu Dizdareviću je preminuo otac, zbog čega je tada izašao iz "Zadruge". Mateja je tada apelovao na svoje roditelje, sestru i zeta "da mu se nađu" i pomognu šta god da treba, a Dizdarević je, čim se vratio u "Zadrugu 5", rekao Mateji da je bio kod njegovih u Pančevu i da im je zahvalan na gostoprimstvu.

DA LI JA TO DOBIJAM MEDIJSKI LINČ? Dalila Dragojević javno poručila svima ovo 

Komentari (0)

Loading