POMIRILI SE MINA I MENSUR! Zadrugar prišao i izvinio joj se, Vrbaški javno obelodanila sve detalje emotivnog susreta, a pale su i pretnje
Printscreen

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su se pomirili, a bivša rijaliti učesnica je sada otkrila da joj se on izvinio.

- Neko je rekao davno "Šta se desi u Budvi, ostaje u Budvi", načulo se da je Mensur Ajdarpašić bio sa Anom Jovanović. Mina, šta imaš da kažeš na to - upitao je Darko.

- Ne znam ja ništa da kažem. Ana i ja smo jako dobre, ona mi je dosta stvari rekla u vezi nekih zadrugarki. Ja dosta stvari znam o devojkama koje su mene najgore pljuvale, a zapravo rade najgore stvari. Nikoga neću dirati, ali ih molim da oni mene ne diraju. Neka gledaju sebe i svoje živote, a mene neka zaobiđu - kazala je Mina u emisiji "Narod pita".

Instagram

 

- Da li ti se Mensur na kraju svega izvinio - upitao je Darko.

- Na kraju je ispalo da sam ja u pravu. Ja sam sve ratne sekire zakopala sa njim. Izvinio mi se. Kada smo se sreli, on je prišao, javio se. Da li sam ja jednu, jedinu stvar slagala? On je po izlasku video ko je govorio istinu, shvatio je neke stvari. Moj dečko nema problem da ja popričam sa nekim. Volela bih da nekad ne znam ništa - rekla je Mina.

- Da li si čula nešto za Mateju ili Frana - upitao je Darko.

- Jesam, čula sam nešto za Mateju, ali sve pozitivno - kazala je Mina.

NAKON ŠTO JE ISTOPILA HIJALURON I SKINULA NADOGRADNJU Aleksandra Nikolić uživa u Egiptu, objavila fotografiju i sve oduševila izgledom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading