ZOLA JE PIJAN ZVAO MILJANU DOK TRAJE OPERACIJA Bebica izneo šok tvrdnje na Zolin račun, evo šta se dešavalo u Urgentnom centru
Printscreen

Miljana Kulić nalazi se danima unazad u Kliničkom centru u Beogradu zbog komplikacija posle operacije smanjenja želuca, a njen dečko Nenad Macanović Bebica besan je jer ju je Lazar Čolić Zola, bivši momak, zvao u nezgodno vreme dok traje oporavak.

Bebica ističe da je Zola maltretirao Miljanu, pa ga je odmah povezao sa porocima.

Pink printskrin

 

- On je zvao nju u šest ujutru, bio je pijan, posle neke žurke, da li je bio pijan, drogiran... Ko zna. Ja sam ga zvao posle toga i to smo rešili, tako da je ne zove više. Rekao sam mu da nema potrebe da je zove i nakon toga više nije zvao - objasno je Bebica za "Pink" kako je rešio problem sa Čolićem.

Podsetimo, Zola se vrlo brzo oglasio ovim povodom.

- Čuli smo se nakon što se ona malo oporavila, kad sam video da se čula sa Filipom Carom na video poziv, ja sam zvao Filipa i pitao ga, on je rekao: "Da, čuli smo se na video poziv", a već su to mediji objavili. Tako da sam ja zvao i pričali smo nekih 30-ak minuta. Ona je mene zvala da dođem da živim kod nje i Bebice u stanu - priča Zola, pa dodaje da Bebica zapravo nije znao šta da mu kaže kad su se čuli.

Printscreen

 

- Bebica je mene nakon tog razgovora pozvao i govori mi: "Nemoj više da je uznemiravaš", a ja sam onda njega pozvao kada je gostovao u emisiji "Narod pita" i pitao ga konkretno: "Kako ja mogu nekoga da uznemiravam ako taj neko priča pola sata sa mnom", to za mene nije uznemiravanje. On je tu manje više ostao bez teksta, i onda sam postavio pitanje Mariji Kulić: "Šta treba da bude motiv jedne majke" , s obzirom na to u kakvom se stanju nalazi njena ćerka trenutno, šta treba da bude zaista tako jak i čvrst motiv da se ona pojavi na televiziji?". Ona je nešto uspela da odgovori, ali mislim da sam i nju matirao tim pitanjem - rekao je Zola samouvereno za "Alo".

IMAO SAM JAKO TEŠKO ODRASTANJE Nenad Aleksić Ša o svom odrastanju: Bili smo bez novca, to me je naučilo da se borim

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading