IMAO SAM JAKO TEŠKO ODRASTANJE Nenad Aleksić Ša o svom odrastanju: Bili smo bez novca, to me je naučilo da se borim
PrintSrceen

Nakon što je izašao iz turbulentne veze sa Tarom Simov zbog koje se razveo od žene, Nenad Aleksić Ša posvetio se karijeri.

Aleksić jesada osim o planovima za budućnost, otkrio i da je prošao trnovit put sve do danas. Ša je priznao i da mu nije bilo lako na početku karijere i da nije odrastao u izobilju kao pojedinci.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imao sam jako teško odrastanje. Bili smo bez novca, bez ičije pomoći, ali zahvaljujući tome smo navikli da se borimo i da ne čekamo da nam padne sa neba. Majka i otac su se izborili za mene i brata. Ona je radila u ribarnici, na pijaci na Vidikovcu, dan- noć. Majka mi je ceo život radila, jedva smo imali za sve. Što se tiče oca, on je u vojsci radio, pa dobio otkaz i onda moleraj, sve živo i otišao u penziju. Baš je bilo mučenje, ali zahvaljujući tome sam danas uspešan. Radio sam sve i svašta, a na kraju ti se sve svede da platiš račune i jedeš, kilaviš. Niko mi nije pomogao da dođem do ovde i hvala Bogu i dalje trajem. Uspeh mi nije kupljen kao mnogima. Inat je ono što je ključno kod mene. Inat me tera da pokažem koliko vredim i kroz inat dospem do zacrtanog cilja, pa tako i do velikog uspeha i muzičke karijere.

- Nenad Aleksić kaže da je svestan grešaka koje je napravio u prošlosti. - Sebi najviše zameram što sam zaboravio ko sam i šta sam, ali mi se to više neće nikad ponoviti. Uspeo sam sebe da podsetim ko sam i šta sam. Sada sam opet onaj stari Nenad Ša. Sve bih opet u životu isto uradio, mada sam neko ko razmišlja da je sve već zapisano i da smo mi sami ti koji prate svoj put, nekad trnovit, nekad ravan i putujemo sa uživanjem. Moja karijera je počela davne 1993. sa svega 13 godina. Bio sam mlad, lud i željan dokazivanja. Nisam bio svestan dokle će me sve to dovesti. Eto me danas i dalje sam prisutan medijski - tvrdi Ša za "Kurir" koji će krajem avgusta objaviti duet s Minom Vrbaški.

Printscreen

 

ŽESTOK OKRŠAJ DALILE I NJENE BIVŠE KUME U EMISIJI UŽIVO Gordana poručila Dragojevićki: Proganjaću te do kraja života, dužna si i Bogu i narodu

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

16.08.2022 19:58

Ša, dosta više kukumakanja.Teški si smor i manipulator. Nisi jedini koji je tako živeo.

Cile

17.08.2022 13:10

Sad se setio svoje tužne priče jadnik