OGLASIO SE ZOLA EKSKLUZIVNO ZA ALO! Čolić progovorio o Miljani Kulić, spomenuo Bebicu i Mariju, pa priznao da li ulazi u Zadrugu 6
Foto: Alo ilustracija

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, nije krio koliko mu je teško što je Kulićeva završila u bolnici gde se pet dana borila za život. Zola se oglasio ekskluzivno za Alo! i tim povodom priznao u kakvim je odnosima sada sa Miljanom, kako je Bebica reagovao na njihov razgovor, ali i da li će ući u Zadrugu 6.

Alo

 

- Pa iskreno, jako mi je žao zbog toga što joj se dogodilo. Smatram, da bez obzira na sve, nikom ne bih poželeo da se takva situacija dogodila u životu, zaista, pogotovo ne njoj, devojci sa kojom sam proveo toliko vremena. Ja sam rekao od početka da verujem u nju i veruje da će se iščupati iz svega toga. Želim joj sve najlepše, i njoj i njenoj porodici, nemam problem sa tim - počeo je Zola.

- Pružio sam joj podršku javno na Instagramu, još dok je ona bila u nekom šok stanju, koliko sam bio upućen u tom momentu. Nisam hteo ništa konkretno da idem, da se čujem sa njom, nisam znao u kakvoj je situaciji, ne bih voleo da ja budem inicijator nekog njenog, možda još goreg, stanja u tim momentima. Onda sam se potrudio da podršku pružim javno i transparentno, ne zbog ljudi i naroda, nego generalo da se to ne bi shvatilo dvosmisleno, da sam se ja njoj javio nasamo, jer ko zna kako bi se to okrenulo - rekao je Čolić.

Alo

 

Čolić otkrio da je pričao sa Miljanom, pa priznao da je Bebicu taj razgovor razljutio. 

- Čuli smo se nakon što se ona malo oporavila, kad sam video da se čula sa Filipom Carom na video poziv, ja sam zvao Filipa i pitao ga, on je rekao “Da, čuli smo se na video poziv”, a već su to mediji objavili. Tako da sam ja zvao i pričali smo nekih 30-ak minuta. Ona je mene zvala da dođem da živim kod nje i Bebice u stanu - priča Zola pa dodaje:

- Bebica je mene nakon tog razgovora pozvao i govori mi “Nemoj više da je uzneiravaš”, ja sam onda njega pozvao kada je gostova u emisiji “Narod pita” i pitao ga konkretno “Kako ja mogu nekoga da uznemiravam, ako taj neko priča pola sata sa mnom” to za mene nije uznemiravanje. On je tu manje više ostao bez teksta, i onda sam postavio pitaje Mariji Kulić “Šta treba da bude motiv jedne majke, s obzirom u kakvom se stanju nalazi njena ćerka trenutno, šta treba da bude zaista tako jak i čvrst motiv da se ona pojavi na televiziji Pink? Ona je nešto uspela da odgovori, ali mislim da sam i nju matirao tim pitanjem.

Zola se dotakao i Zadruge 6, pa priznao da za sada nema u planu da uđe u Belu kuću. 

Što se tiče Zadruge 6, generalo nemam u plani. Znam da ću biti neophodan tamo, i smatram da ne da zaslužujem da se nađem tamo, nego da će mnogo velik uticaj imati moje učešće tamo, ali za sad nemam u planu. Imam neke planove što se tiče karijere, do kraja meseca snimam spot za moju novu pesmu. Filip Car će biti jedna od glavnih uloga u mom spotu - rekao je Zola.

Alo

 

- Što se tiče dopisivanja sa Miljanom, samo sam joj ponudio finansijsku pomoć ako joj je potrebna u ovom trenutku. Rekao sam da nije problem i da niko ne treba da zna za to. Međutim Marija i Bebica su to poricali u emisiji, tako da sam ja dao dokaze, nema potrebe da lažem oko tako nekih stvari - završio je Lazar Čolić za Alo!

DOK JOJ SESTRA LEŽI U BOLNICI, ONA SE SLIKA NA MORU Miljana u bolovima, a evo šta radi Tijana Kulić (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nens

16.08.2022 16:04

Bas se bez tebe nemoze u Zadruzi hahah