ANĐELO ME JE NAPRAVIO JADNICOM Ekskluzivno za Alo! Sandra Rešić kroz suze progovorila o raskidu s Rankovićem
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Sandra Rešić raskinula je s Anđelom Rankovićem dva dana nakon izlaska iz Zadruge.

Naime, u prijatnoj atmosferi restorana „Patrik“ bivša zadrugarka je Miliju Čoliću otvorila dušu i kroz suze priznala kako se oseća zbog veze koja je trajala svega dve nedelje.

- Znala sam da Anđelo psihički nije dobro zbog svega što je uradio u rijalitiju s Dalilom i što nije uspeo da bude s njom i znala sam da nije pametno da budemo zajedno. Ono što mi je pokazao i pričao u Zadruzi bilo je savršeno, ali svi moji strahovi šta će biti kada izađemo pokazali su se kao tačni - počinje Sandra, i dodaje:

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Mene Anđelo nije voleo, nije ni imao kada da me zavoli, ali nije se borio za našu vezu. Pala sam na lepe reči. On je dečko koji mi se svideo i ja njemu. Imao je izlet u vidu Dalile, pa se vratio meni. Tada su krenule bombastične rečenice da sam najbolja devojka na svetu. Verujem da nije lagao, a i ja znam da vredim. Nemam ja problem s raskidom, problem je samo šta je sve govorio u jako kratkom vremenskom periodu. To je meni stvorilo kašu od mozga. Ne osećam se iskorišćeno ni prevareno, nego se osećam jadno. Majka me je učila da niko nikada ne vidi da sam tužna, skrhana, a u ovim momentima kada legnem sama, osećam se jadno što sam doživela ono što sam rekla da će se desiti - rekla je Sandra, vidno potresena i kroz suze.

Celu emisiju Milizam pogledajte na našem Jutjub kanalu.

DRAMA U NIŠU, MILJANA ZAVRŠILA U HITNOJ! Ona nije mogla da dođe kod sina Željka na rođendan

 

Komentari (2)

Loading
Zoran

28.07.2022 17:33

Da bi.bila normalna i privlacna moras tri stvari.da korigujes.prva da obrve sa cela spustis kako.tvije oci.ne bi.bile buljave. Drugo da komuniciras dinamicki.mnogo.sporije .trece da reagujes primereno bez podizanja glasa psdanja u vatru shodno.tvom nivou obrazovanja.

Minjon

29.07.2022 17:05

@Zoran - Sandra je dobra djevojka i nijesu momci iz rijalitija za nju,ni Andjelo ni Osmakcic,nezre Ii su oni za nju i ne zasluzuju je.