ALO! PAPARAZZO USLIKAO REŠIĆKU Sandra spakovala život u kese za đubre (FOTO)
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Sandra Rešić, koja je širokoj publici najpoznatija postala kao učesnica rijaliti šou-programa Zadruga, petu sezonu završila je kao sedmoplasirana.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Kako je učestvovala dve sezone zaredom, s pravom možemo da konstatujemo da je 20 meseci živela pred televizijskim kamerama. Za to vreme predstavila se kao najžustriji komentator dešavanja u „beloj kući“, a poslednjih mesec dana njenog boravka obeležila je i neslavna veza sa Anđelom Rankovićem koja je praktično pre završila nego što je počela.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Rešićeva dane van imaginarijuma provodi završavajući brojne obaveze koje su je sačekale odmah po izlasku, ne izlazi iz automobila, a naš paparaco ju je uhvatio tokom vrelog julskog dana kada je išla na primopredaju stvari u Šimanovce.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Skoro dve godine života u Zadruzi bivša zadrugarka je uspela da spakuje u nebrojeno mnogo crnih kesa za đubre koje su zauzele sav slobodan prostor u njenom inače komfornom automobilu. Džakovi na kojima je velikim slovima na flasteru bilo ispisano njeno prezime bili su u gepeku, na zadnjem sedištu, pa čak i na suvozačevom mestu.

U automobil nije mogla ni igla da stane od Sandrine garderobe, obuće, donjeg veša i peškira koje je tokom prethodnog perioda koristila u imaginarijumu. Da ne znamo gde je i koliko dugo bila, pomislili bismo da je u crnu kesu, ne daj bože, spakovala Anđela koji ju je emotivno nasankao i povredio.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Crni humor i šalu na stranu, tek tokom prenosa stvari iz Šimanovaca u svoj stan Sandra je rešila da malo i predahne. Ona se dovezla i parkirala ispred jednog restorana na Novom Beogradu gde je rešila da se osveži, ali očigledno i da se sredi.

LEPI MIĆA O PRESUDI ZORANU MARJANOVIĆU Izneo tajne iz njegovog braka sa Jelenom

 

Komentari (0)

Loading