DRAMA U NIŠU, MILJANA ZAVRŠILA U HITNOJ! Ona nije  mogla da dođe kod sina Željka na rođendan
Foto: Alo/ilustracija

Sin Miljane Kulić, mali Željko, danas puni četiri godine. Međutim, rijaliti učesnica nije mogla da prisustvuje slavlju koje je za njega i organizovala.

Foto: Printscreen/instagram

 

I dok su Miljanu, koja je operisana u Turskoj pre sedam dana svi napali jer nije došla u restoran na slavlje svog jedinca, ona je za Informer otkrila da je bila prinuđena da ostane kod kuće jer se ne oseća dobro:

- Onako sam. Čekam sada da svi dođu. Malaksala sam i nisam mogla da odem na rođendan mog Željka, a kupila sam mu najveći auto, Nenad i ja smo mu kupili - počela je Kulićeva kroz suze i nastavila:

- Smršala sam 13 kilograma za sedam dana, što je dobro, ali sam užasno malaksala. Sinoć sam završila u Hitnoj na infuziji i danas nisam mogla da odem na slavlje. Ali sad kada dođu slavićemo u dvorištu, tako da neka se niko ne brine što ja nisam na rođendanu - ljuta je Miljana, a onda nastavlja o svom zdravstvenom stanju:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam i nisam smela da odem tamo da me ljudi gledaju ovako. Ja sve što zaradim potrošim na svog sina, ja živim za njega. Ali ovo danas je viša sila. Meni je pozlilo pre neko veče na Pinku, trebalo je da gostujem u "Narod pita" i nisam mogla. Juče mi je bilo još gore, ali uskoro ću biti odlično! - kazala je Miljana za "Informer".

ALEKS PROGOVORILA O SVADBI U VETERNIKU Evo šta zapravo misli o Dejanovom letovanju bez nje

Komentari (3)

Loading
Marko

28.07.2022 13:26

Ona oduvek gleda samo sebe,ostavljala je dete mačići, sestrama bebisinterki,svima,a najmanje je vreme je provodila sa detetom.I on će nju ostaviti,polako ,kad joj najviše bude trebao

kkkkkk

30.07.2022 14:33

Nije li ovo treći rođendan koji je propustila?