ŠTA PARE RADE, TO JE STRAŠNO Bivša rijaliti učesnica žestoko oplela po Maji Marinković: Sramota me je što sam te branila
Printscreen

Bivša učesnica Zadruge Jelena Batos, u javnost dospela je kada je krenulo da se polemiše o njenoj aferi sa bivšim dečkom Tare Simov, reperom Nenadom Aleksićem Sha.

Batos je na svom Instagram profilu na kom svakodnevno komentariše dešavanja u Beloj kući i o zadrugarima van iste, iznela svoje mišljenje na temu novog skandala čiji su akteri Maja MarinkovićAleksandra Subotić i njen muž Predrag Peca Raspopović.

ŠTA PARE RADE, TO JE STRAŠNO Bivša rijaliti učesnica žestoko oplela po Maji Marinković: Sramota me je što sam te branila

Printscreen

 

Mediji od sinoć bruje o prevarenoj rijaliti zvezdi koja je Peci nedavno rodila sina.

Jelena Batos nije mogla da ne prokomentariše ovu temu pa je na storiju napisala:

- Ovo je već prešlo svaku meru, mislim da niže od ovoga se ne može spustiti. Zbog čega si se družila sa njom i njenom decom? Zašto joj odma nisi rekla kkao stvari stoje kao sada što pričaš, ako već nisu bili u vezi. Mene je strah što sam ikada sela sa ovom osobom, toliko mržnje i sebičnosti ja nikada videla nisam. Ako kažeš da je Aleksandra zaslužila i da nije žrtva, šta su ti deca kriva onda zašta su ona kriva pa da im uradiš ovako? Jeli oni nisu žrtva? Igrala si se sa njima i predstavljala kao mamina drugarica. Šta pare rade to je strašno, nikome ništa sveto nije pa ni obraz njihov. Zanima me samo kako će tvoje zasluge izgledati jednog dana... kada tebi bude neko vraćao sve ovo. Sramota me što sam ikada odbranila ovu osobu a kamoli sela sa njom. Sramota!!!!! - napisala je Jelena na storiju.

KARIĆ I JOVANA SE POSVAĐALI Misica mislila da ih ne snimaju kamere, pa napala Stefana

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading