SAMO LAGANO I BEZ STRESA Maja Marinković otela Aleksandri muža, a sad je provocira
Printscreen

U domaćim medijima je isplivao snimak na kojem se vidi kako se Maja Marinković grli i ljubi sa nevenčanim suprugom svoje drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem.

I dok Aleksandra na svojim lajv obraćanjima plače, čini se da Maji ovakva medijska pažnja prija i da je baš briga što je povredila bivšu drugaricu.

Maja je sada na svom Instagram profilu objavila video sa letovanja tokom šetnje sa drugom.

U jednom trenutku ona izgovara: "Samo lagano i bez stresa", što su mnogi protumačili kao čistu provokaciju na Aleksandrin račun, koja je, kakon navodi, ostala bez muža zbog nje.

SAMO LAGANO I BEZ STRESA Maja Marinković otela Aleksandri muža, a sad je provocira

Printscreen

 

Da podsetimo, u domaćim medijima isplivao je snimak na kom se vidi da se Maja Marinković grli i ljubi sa Pecom Raspopovićem, mužem svoje do sad dobre drugarice Aleksandre Subotić.

Maja je u međuvremenu potvrdila vezu sa Pecom.

- Sve su fine i poštene, a pogotovo te koje se sada oglašavaju, o njima ćemo kasnije... Pa da vidimo ko je šta, i ko se čime bavi. On je meni rekao da sa njom nije već neko vreme, da je taj odnos završen. Svi znaju da oni već odavno nisu zajedno, da je to funkcionisalo samo zbog deteta. Ništa u životu ne može na silu. Toliko od mene za sada - rekla je Maja Marinković tada za Pink.rs, pa dodala:

- Bolje nek ćuti, da ne pričam ja šta je ona radila dok je bila u "velikoj ljubavi" sa Pecom. I kakve stihove je svakodnevno dobijala od dotičnog gospodina.

Nakon afere koja je isplivala, Aleksandra nije štedela Maju u svojim javnim obraćanjima.

SAMO LAGANO I BEZ STRESA Maja Marinković otela Aleksandri muža, a sad je provocira

Foto: Printscreen/instagram

 

- Meni Taki gleda kao ćerku, ne mogu da verujem. Ona nikad nije bila u kuću u Kaluđerici, moj tata sada čak živi na jednom drugom mestu. Ona mene nikad nije pokrivala. Ja sve jesam, ali nisam laka žena. Ona me optužila kako sam se svaki dan čula i dopisivala sa izvesnim muškarcem. To je čovek kog sam upoznala kada sam diskvalifikovana zbog Davida. Ako sam nešto odgovorila ja sam stavljala: "Hvala" i "Prijatno" - govorila je Subotićka.

- Meni je krivo što je Petar naseo na priče. Ona se čula sa fudbalerom u pokušaju, bivšim dečkom Sandre Afrike. Dopisivala se sa Vladimirom Volkovim. Mnogo mi je žao, žao mi je što je život upropastila - pričala je Aleksandra kroz suze, pa dodala:

- Mene ništa ne zanima, želim mir i porodicu na okupu i to je sve. Ni na koga se nisam ogrešila. Ja njega volim. Sramota me na ulicu da izađem, ja sam budala što verujem ljudima. Nemam grešku prema suprugu, a ona neka razmisli kako će joj se vratiti u životu.

SAMO LAGANO I BEZ STRESA Maja Marinković otela Aleksandri muža, a sad je provocira

Foto: Printscreen/instagram

 

MAJKA MI JE REKLA DA GA ODMAH BLOKIRAM Martina Petrović otkrila da li se čula sa Ša, pa podržala Majinu aferu sa Aleksandrinim mužem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ina

11.07.2022 09:29

to je i Aleksandra Cabarkapina zelela,ali se ti i tvoja majka upetljaste,pa onda i jedna drugoj! uzas koji kurvaluk,sad zavezi presveta ,ohola i nemoralna Aleksandra!