PRAVI RAJ NA SELU Evo kako izgleda vikendica Lune i Marka u Mramorku, a komšinica im je poznata književnica (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Marko Miljković i Luna Đogani nedavno su kupili plac u banatskom selu Mramorak i tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve, a sada je i književnica Mirjana Bobić Mojsilović kupila kuću u istom mestu.

Mirjana je, kako su otkrili meštani, platila nekretninu 29.000 evra, dok njene komšije, Marko i Luna tek planiraju da srede imanje koje su nedavno pazarili.

PRAVI RAJ NA SELU Evo kako izgleda vikendica Lune i Marka u Mramorku, a komšinica im je poznata književnica (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kupili smo plac sa zidovima, gde mi treba da napravimo krov, ploču, prizemna je kuća u pitanju. Veliki je plac, 13 ari, ima i bunar u dvorištu koji planiramo da ostavimo tu - objasnili su.

Inače, otkad je kupila nekretninu, Mirjana često boravi u Mramorku, gde o njoj svi imaju samo reči hvale.

- Često dolazi u selo, ovde joj se jako sviđa. Ljubazna je, svima se javi. Pre nekoliko dana videla sam je u prodavnici dok je kupovala namirnice. Primetila je da je posmatram, jer sam se iznenadila da je vidim kod nas u selu. Prišla mi je i pitala kako sam. Pitala sam je: "Da li ste vi Mirjana Bobić Mojsilović?" Rekla je da jeste i da sam jako ljubazna. Baš volim njene emisije o Srbiji, mislim da je i obilazeći našu zemlju uzduž i popreko shvatila da je ovde najlepše i da se ovde treba skućiti - rekla je jedna žiteljka ovog sela.

IMAO SAM HILJADU EVRA DNEVNO U RIJALITIJU! Kristijan Golubović u emisiji ,,Pretres” iskren do srži!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading