UDALA SE ĆERKA MIRJANE BOBIĆ Ispred Hrama Svetog Save bacali latice na njih, prizor kao u bajci, a evo kako su mladenci izgledali (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Mirjana Bobić Mojsilović poznato je ime na domaćoj javnoj sceni, a sada je spisateljica na svom Instagram profilu podelila lepe vesti.

Pročitajte još: NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA Isplivala stara fotografija Milice Dabović pre estetskih zahvata

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, njena ćerka Mila izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku.

Mila se venčala u Hramu Svetog Save, a kada su novopečeni supružnici izašli iz svetinje, svatovi su na njih bacali latice cveća, što je ovaj momenat učinio još magičnijim.

Mila je izabrala usku venčanicu, a istakla je i svoj dekolte.

Da podsetimo, Mirjana je doživela veliku tragediju kada je Mila imala samo godinu dana. Milin otac Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, a Mirjana je sama odgajala ćerku.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je priznala da nikada posle toga nije htela da se uda.

― Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo ― izjavila je ona jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji "Promena" .

 

Foto: Printscreen/instagram

 

PRAVA BAJKA ZA MALU MIJU Luna i Marko su oduševili dekoracijom, a jedan detalj su svi primetili

 

Komentari (0)

Loading