USKORO PLANIRAMO DRUGU BEBU Luna i Marko progovorili o potomstvu, pa se osvrnuli na svoju prošlost: Ne pada nam na pamet da ikada više uđemo u rijaliti!
Alo

Bez obzira na to što su se proslavili u "Zadruzi", Đoganijeva i Miljković poručuju da tamo više nikad neće ni kročiti.

Pročitajte još: Ovo je MUŽ Vesne Trivalić zbog kog je napustila SRBIJU: Nikada se ne pojavljuju ZAJEDNO u javnosti

Printscreen You tube

 

- Marko i ja smo konačno skockali svoje živote. Uživamo sa ćerkicom Miom i ne pada nam na pamet da ikada više uđemo u rijaliti. Ma nema tih para zbog kojih bismo ponovo živeli pred kamerama, jer nikada ne bih mogla da ostavim ćerku kod kuće. Nisam takva majka - priča Luna i dodaje da ne bi ušla u rijaliti čak ni ako bi joj producenti dozvolili da sa sobom povede i ćerku:

- Ma ni tada. I da nam daju posebne uslove, apartman samo za nas troje i sve drugo što nam je potrebno, moj odgovor bio bi "ne". Nikada svom detetu ne bih priredila takav život. Sa rijalitijima smo završili! Odlično zarađujemo od našeg Jutjub kanala, tu se snimamo i to nam je dovoljno.

Printscreen You tube

 

Još jedan razlog što Luna i Marko neće da uđu u rijaliti jeste proširenje porodice.

- Volela bih da imamo troje dece. Mia je napunila godinu dana, tako da uskoro planiramo i drugu bebu. Želela bih da dobijemo sina. Maštam da budem majka bar jednog dečaka, pošto devojčicu već imamo - kaže Đoganijeva.

Lunin muž Marko objašnjava da nije od onih muškaraca koji po svaku cenu žele sina.

- Biće kako Bog odluči, ali i Luna i ja bismo voleli da nam porodica bude šarenolika. Divno je imati ćerku, u Miu sam zaljubljen. Fizički liči na mene, ali je po karakteru sličnija Luni, pošto menja raspoloženje. U jednom momentu se smeje, a u drugom brizne u plač. Priznajem da smo je razmazili, ali mala je da bismo je kažnjavali i zabranjivali joj nešto - iskren je Miljković.

Kuća na selu

Alo.rs/Dejan Briza

 

Marko i Luna nedavno su kupili plac u selu Mramorak u Banatu, gde grade kuću sa bazenom.

- Radi se punom parom, po ceo dan sam sa majstorima, ali i to će uskoro da se završi. Želeli smo da izgradimo našu oazu mira, u koju ćemo bežati od gradske gužve i uživati sa porodicom i prijateljima - priča Miljković.

NAPUŠTA VEČERU ZBOG SELFIJA Lenu Kovačević uhvatio je paparaco Alo! sa porodicom u jednom restoranu

Komentari (0)

Loading