PRIČALO SE DA JE PROPAO Nenad Aleksić Ša za Rijaliti plus otvorio dušu o finansijskoj situaciji, pa priznao u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom
Foto: Ataimages

Nenad Aleksić Ša nedavno je napustio Zadrugu i vratio se svakodnevici i poslovnim projektima, a u intervjuu za Rijaliti plus otvoreno je govorio o bivšim ljubavima, cimerima, ali i o navodnoj teškoj finansijskoj situaciji.

Kako je za razliku od prethodne sezone, u ovoj uspeo da prevaziđe skandale sa bivšom devojkom Tarom Simov, reper nije krio koliko je ponosan na svoje učešće.

- Tokom učešća u četvrtoj sezoni Zadruge bio sam čovek kog ne poznajem i koji mi ni po čemu nije blizak. Konačno sam se vratio na staro, radim na sebi i na tome da budem najbolja moguća verzija sebe. Upravo zbog toga nije bilo potrebe da ulazim u skandale i rijaliti svađe kako sam to radio tokom prošle sezone i s obzirom na to, zadovoljan sam svojim učešćem - rekao je Ša, koji nije bio raspoložen da govorio o supruzi Ivani, devojci Tari, ali ni o Moniki sa kojom se dopisivao pre ulaska u petu sezonu.

PRIČALO SE DA JE PROPAO Nenad Aleksić Ša za Rijaliti plus otvorio dušu o finansijskoj situaciji, pa priznao u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom

Printscreen

 

- Po izlasku iz Zadruge stavio sam sebe na prvo mesto i ne postoji razlog da polemišem o bivšim ljubavima. Želim da sačuvam mir koji gradim, a  sve što sam dao drugima sada dajem sebi. Odlučio sam da sebe volim najviše na svetu i upravo zbog toga nisam dopustio ni Moniki da dobija poene preko mog imena i pomoću lažnih rijaliti skandala - kaže reper, i dodaje: 

- Rijaliti je i te kako ostavio posledice na mene, budući da sam postao previše oprezan. Biće potrebno mnogo vremena da izgradim poverenje prema nekoj ženi i poverujem da me iskreno voli. Ne razmišljam o vezama i ne planiram da ulazim u ljubavne priče dok ne izvučem najbolje iz sebe. Nije lako biti javna ličnost s obzirom na to da je najteže proceniti ko te voli i ceni iskreno, a ko iz koristi. Planiram da budem sam i ne bi mi smetalo da tako i ostane na duže staze jer sam sebi dužan vreme, posvećenost i slobodu - iskren je Ša, koji rijaliti veze svojih cimera smatra neiskrenima. 

PRIČALO SE DA JE PROPAO Nenad Aleksić Ša za Rijaliti plus otvorio dušu o finansijskoj situaciji, pa priznao u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom

Foto: Instagram

 

- Neću potencirati druženje sa cimerima. Bio sam blizak sa nekolicinom zadrugara i kod mene se oduvek videlo koga gotivim, a koga ne. Bez laži i koristi. Očekujem da mi se ti ljudi jave kada izađu, ali svakako neću potencirati druženja ni sa kim. Ruku na srce, te rijaliti veze smatram lažnim. Retko ko od tih parova je iskren i sve što se dešava unutra je uglavnom na silu. Videćemo ko će od tih parova da opstane napolju, ali moje mišljenje je da će od sto veza jedna da uspe. Voleo bih da pobede Stefan Karić, Dejan Dragojević ili Anđela Đuričić - zaključio je Aleksić za Alo!

Dušmani, nisam propao

Nenad Aleksić Ša, najveći gubitnik Zadruge 4, ostao je bez supruge Ivane, ali i bez skoro 200.000 evra. Deo novca, oko 150.000 evra, Ša je isplatio bivšoj supruzi u brakorazvodnoj parnici, a 50.000 potrošio je na kaznu koju je platio svojoj bivšoj devojci Tari nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge.

- Imam razne poslovne ideje koje nisu vezane za muziku. Planiram da pokrenem privatni posao, da uzmem neke lokale i da realizujem niz ideja koje sam razradio u glavi. Priče dušebrižnika da sam propao ne bih preterano komentarisao zato što je novac koji sam dao tokom prethodne sezone ništa naspram onog što imam i što ću tek da stvaram jer sam radoholik koji tokom celog dana razmišlja o poslu i načinu da stvori novac - istakao je reper.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU Sestra Miljane Kulić, nakon stravičnog udesa, živa vatra u kupaćem kostimu, mami muške uzdahe

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
KoBra

05.07.2022 11:56

Ajde da se i ti opametis pa makar to bilo i u pedesetoj.

Ana Kovačević

06.07.2022 00:03

Sha pedofil koji se druži sa prostitutkama Minom i nek se ide liječiti više ne mogu ga očima da ga vidim ja

Ana Kovačević

06.07.2022 00:04

Sha propali reper neko crke gad on je unitio Taru život nek crke gad

Caka

11.07.2022 14:24

Lik je i fizicki i psihicki zaostao u razvoju...