IMA SE, MOŽE SE Luna i Marko nakon luksuznog stana u Beogradu pazarili ogroman plac,  a ovaj detalj će vas oduševiti
Foto: Youtube/Printscreen

Marko Miljković i Luna Đogani kupili su plac na selu i tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve.

- Prošle godine pala jedna nekretnina, ove godine pala još jedna nekretnina. Kupili smo imanje na selu, nekad eto malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis s tim, ko zna. Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro, planiramo da ga sredimo, trebaće nam malo vremena - rekao je Marko koji se obratio na njihovom jutjub kanalu, a onda se Luna nadovezala:

IMA SE, MOŽE SE Luna i Marko nakon luksuznog stana u Beogradu pazarili ogroman plac,  a ovaj detalj će vas oduševiti

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Trebaće nam možda godinu dana, i novca i vremena...

- Kupili smo plac sa zidovima, gde mi treba da napravimo krov, ploču, prizemna je kuća u pitanju. Veliki je plac, 13 ari, ima i bunar u dvorištu koji planiramo da ostavimo tu.

MAJKA NE ŽELI NAJOMRAŽENIJU ŽENU U DRŽAVI Anđelova porodica besna zbog njegovog odnosa sa Dalilom, kriju se od komšija, otkriveni svi detalji

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Kutak za beg od porodice

06.05.2022 23:13

Covek kupio sebi jazbinu da povremeno pobegne i prespava sa drustvom sa zenskama i prijateljima da se opusti i pobegne od supruge koju je ozenio na odredjeno vreme

Lela

07.05.2022 11:43

@Kutak za beg od porodice - Kako ste zli i odvratni, nezadovoljni svojim životom! Pustite ljude na miru!

Maša

07.05.2022 00:50

Oduševili su me! Nisam ovo ocekivala od njh! Ovo je toliko predivno pročitati u moru banalnih ispraznih tekstova! Ovo je vec neki viši level svesti! Nisam ovo očekivala od njih! Nekad je odlično biti daleko od puno ljudi i bespotrebnih dešavanja. Komunicirati sa elementalima i informisati se iz univerzalnog polja znanja.

Olja

07.05.2022 13:02

Hahaha mora se priznati da je ovaj Marko napredovao od Velikog brata kada je hteo da zagreje vodu u bazenu sa serpom tople vode, evo sada covek kupuje nekretnine. Lunu tek ne vredi komentarisati. Navalite jos se pretplatite na njihov kanal pa mozda pazare jos koju nekretninu.