DOLAZILA JE I POLICIJA, PODNEĆE TUŽBU Radnici se oglasili i raskrinkali Marka Miljkovića nakon incidenta u marketu, komšije takođe razvezale jezik
ATA Images

Bivši rijaliti učesnik i suprug pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani, Marko Miljković, razlupao je vrata jednog marketa na Bežanijskoj kosi, jer mu je smetala buka.

Naime, sada su se oglasili radnici ove radnje, koji su otkrili šta se zapravo desilo tog jutra.

DOLAZILA JE I POLICIJA, PODNEĆE TUŽBU Radnici se oglasili i raskrinkali Marka Miljkovića nakon incidenta u marketu, komšije takođe razvezale jezik

Foto: Ataimages

 

- Da, on je polomio ova vrata ovde, sve se vidi na kamerama. Policija je bila i danas i u petak. Stariji kolega koji je mesar je radio tog jutra i sve to se odigralo u pola 6 - rekao je zaposleni u marketu u kom se dogodio incident, a onda i dodao da Miljković nije fizički nikoga napao, već samo verbalo:

- Vikao je na mesara, ali ga nije povredio ili napao fizički - dodaje radnik.

Sa druge strane, komšinica koja živi u istoj zgradi gde i popularniji rijaliti par, ističe da su njih dvoje dobre komšije, pa je i dala svoj komentar o neprijatnoj situaciji.

DOLAZILA JE I POLICIJA, PODNEĆE TUŽBU Radnici se oglasili i raskrinkali Marka Miljkovića nakon incidenta u marketu, komšije takođe razvezale jezik

Foto: Printscreen/instagram

 

- Marko i Luna su odlične komšije, uvek se jave kad ih vidimo, imaju i neku kucu koju šetaju. Što se tiče tog incidenta ne znam ništa nisam bila ovde, bila sam kod ćerke, ali Marko nije jedini kome smeta ta buka iz radnje, mnogi se žale na isto - rekla je ona iskreno.

Podsetimo, market u kome se dogodio incident se nalazi u zgradi u kojoj su Luna i on kupili stan i gde žive od kraja prošle godine. Njihova nekretnina je dijagonalno od radnje i na drugom spratu, ali se zvuk iz dela za mesaru očigledno čuje, zbog čega je Marko Miljković navodno besno reagovao.

Menadžment marketa će navodno podneti tužbu protiv Miljkovića, dok on s druge strane negira da je bio učesnik bilo kakvog incidenta.

- To nije istina, lupaju gluposti - bilo je sve što je Marko rekao povodom ovih tvrdnji.

NISAM VIŠE PROSTITUTKA, SADA SAM MADAM Dušica Grabović neće više da ćuti, javno progovorila o skandalu i otkrila ko joj je smestio

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nena

03.05.2022 14:32

Tužbu će podneti Miljković i stanari tri ulaza jer problem sa besnošljivom bukom postoji, a znamo da je ove laži raširila starija radnica koja je fan onog Radanovića i koja ne može da vidi ni Marka no njihovo dete i svašta priča o njemu i o bebi koja nema ni godinu dana, šefica je trebala da tu babu sankcioniše i uradi izolaciju spornog dela objekta no izgleda da je zabole... Zato smo juče imali sastanak i preduzeće o mere jer je dosta laži ali i iživljavanja..

ZZ

03.05.2022 14:53

Marko je u pravu ali njegov postupak prema neduznim radnicima ne opravdavam.Postoji komunalna policija zbog buke koju je trebao pozvati i regulisati problem.Ovako,dobice prekrsajnu prijavu zbog narusavanja JRM-a i privatnu tuzbu za polomljeni inventar koji ce debelo da plati.To je tako u nasoj drzavi.

Milijana

03.05.2022 16:15

Marko je dobar i fin momak neznam koga boli njegov i lunin uspeh al nista portali sa ovim nedobijaju