MAJKA NE ŽELI NAJOMRAŽENIJU ŽENU U DRŽAVI Anđelova porodica besna zbog njegovog odnosa sa Dalilom, kriju se od komšija, otkriveni svi detalji
Printscreen

Najkontroverznija zadrugarka ikada, Dalila Dragojević, u poslednje vreme sve više jasno stavlja do znanja Anđelu Rankoviću da gaji ozbiljne emocije prema njemu.

Iako još uvek nisu definisali odnos, jasno se vidi u rijalitiju da postoje varnice između njih, a sada je njegov drug Stefan priznao šta se dešava u porodici rijaliti učesnika.

MAJKA NE ŽELI NAJOMRAŽENIJU ŽENU U DRŽAVI Anđelova porodica besna zbog njegovog odnosa sa Dalilom, kriju se od komšija, otkriveni svi detalji

Printscreen

 

- Anđelo za sada samo flertuje sa Dalilom, jer mu je to interesantno. Ne verujem da će tu doći do bilo kakvog dubljeg odnosa, ali neka vreme bude najbolji pokazatelj za sve. Možda gledaocima deluje da bi Anđelo iskoristio Dalilu kao devojku za to, međutim to tako neće biti - prica Anđelov prijatelj i otkriva da je porodica besna zbog njegovog ponašanja.

- Anđelovi majka i ujak su teško podneli kada je on bio u prvoj sezoni "Zadruge" sa Teodorom Džehverović. Nisu želeli da on ulazi u bilo kakve intimne odnose sa rijaliti učesnicama. Pred ulazak u petu sezonu, majka ga je posavetovala da se kloni žena kako im ne bi ukaljao obraz preko malih ekrana. Sada kada je videla da postoji flert izmedu Dalile i Anđela, blago rečeno je poludela. Sve vreme je ponavljala da ne želi najomraženiju ženu u državi u njihovoj kući. Nije mogla da se pomiri sa tim - priča Stefan i napominje:

MAJKA NE ŽELI NAJOMRAŽENIJU ŽENU U DRŽAVI Anđelova porodica besna zbog njegovog odnosa sa Dalilom, kriju se od komšija, otkriveni svi detalji

Printscreen

 

- Problem je što Dalila u javnosti ima lošu reputaciju. To Rankovićevoj porodici nikako ne prija. Oni su pošteni i radni ljudi, te ne žele da se njihovo ime vezuje za jedno od najvećih preljubnica iz svih sezona rijalitija. Majka je rekla da ako Anđelo bude imao nešto više sa Dalilom, ne sme zadrugarku da dovede u kuću, kako ih sve ne bi obrukao - zaključuje drug Rankovića.

Anđelova porodica se u poslednje vreme krije od komšija, jer ne žele da objašnjavaju sinovljeve postupke u rijalitiju.

- Njegova porodica u poslednje vreme slabo napušta dom, jer ne žele sa komšijama da se raspravljaju o tome da li je Dalila Dragojević pogodna za njihovog sina. Pored toga, teško im je da private činjenicu da su u komšiluku glavna tema. Anđela su svi obožavali, dok nije napravio flert sa Dalilom i svi se nadaju da ce ostati samo na tome. Sada bi im i Teodora bila dobra - kaže Stefan.

SINIŠA ĆE SE UBITI AKO RODIM DETE Miljana očajna, Bebica pravi haos, Marija Kulić poručuje: Nenad mora kod psihijatra

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Andrea

06.05.2022 19:03

Andjelo je izgubio sve vrednosti dobrog ukusa i razuma. Ako ga porodica ne spreči,biće haosa....Ova promiskuitetna i loša žena nije za njega.Oni su dva različita sveta.Zgroženi smo njenim ponašanjem....

Cile

07.05.2022 12:42

Nju nijedna porodica od momaka sa kojima je bila nije htela to je ološ koji niko nevoli u svojoj kući