TARA SIMOV KONAČNO PROGOVORILA Bivša zadrugarka otkrila šta joj je Martina ukrala pored bivšeg dečka, posle ovoga ništa neće biti isto
Printscreen

Prošle noći na Zadrugoviziji Martina Petrović nastupila je sa bivšim dečkom Tare SimovNenadom Aleksićem Ša, nakon čega su svi primetili jednu stvar.

Naime, poznato je da je Martina od pojavljivanja u rijalitiju držala Tarinu stranu, te da je mnoge čak i podsećala na nju, a onda se odjednom okrenula protiv nje, pokušavajući da zavede repera koji u tom trenutku nije mogao da prestane da misli da atraktivnu crnku. 

Printscreen

 

Nakon što je Tara napustila rijaliti, Martini su ruke bile odrešene, te je sve više i više pokušavala da se uvuče Nenadu pod kožu, što joj i ide od ruke.

Tara se oglasila i otkrila kakvo mišljenje ima o svemu, a definitivno da je ovim jasno stavila do znanja svima šta misli o Martini, kao i njenom bivšem dečku. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Ne bih da komentarišem, oni pričaju sami za sebe, ali kopirati moje ponašanje, uzeti mi moje stvari, moju obuću, dečka... I sat si morala ili? - izjavila je Tara.

STANIJA JE TRUDNA? Starleta se oglasila iz Amerike nakon svoje objave, niko ne može da veruje i svi gledaju u njen stomak

Komentari (0)

Loading