SKANDAL! Otkriveno sa kojom poznatom starletom Bora Santana vara Milicu Kemez, isplivali svi detalji afere!?
Printscreen

Maca Diskrecija i Bora Santana imali su kratku romansu u Zadruzi 1 pre tačno četiri godine, a sada su je navodno obnovili, pa su posle emisije kod Amidžića navodno završili u njegovom stanu. Bora još neće ništa da potvrdi i sve radi tajno. Milicu je slagao da ga Maca ne zanima, a opet je navodno proveo noć sa njom. 

Maca i ja smo u korektnim odnosima. Bori se devojka na svoj način i radi. Ima nekih simpatija između nas uvek. Baš me je iznenadila svojom promenom. Lepo izgleda. Ne gledam je trenutno kao s**sualni objekat. Za sada smo ugovorili neke zajedničke nastupe i to je to. Dobro, povezem je nekada kući kada se sretnemo u gradu ili na nekoj emisiji, ali nema ništa više od toga među nama - rekao je Bora za Star, ali nije baš bio iskren, pa nam je njegov drug otkrio šta se dešava: 

SKANDAL! Otkriveno sa kojom poznatom starletom Bora Santana vara Milicu Kemez, isplivali svi detalji afere!?

Printscreen

 

- Bora i Milica su i dalje u ljubavi, ali on krije da se viđa sa Macom. Sve radi tajno, a onda Milicu laže kako ne bi poludela. Kada ga pita šta se to priča za njega i Macu, on samo viče da je to zbog posla i ništa drugo. Vara Milicu i laže je jer želi da je drži na uzici, a sa druge strane izlazi i viđa se sa Macom. Obiće mu se to o glavu kada Milica bude saznala sve, pakao će mu napraviti - navodi izvor za pomenuti list.

NA IVICI SUZA Obezbeđenje donelo Mikiju Đuričiću nesvakidašnje iznenađenje, zadrugar od šoka zanemeo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading