JANJUŠ NE PRESTAJE S PROVOKACIJAMA Okačio fotografiju sa bivšom ženom, pa komentarom potkačio Maju i Cara
Printscreen

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš, danas se već oglasio povodom navoda da se njegova bivša Maja Marinković potukla sa Filipom Carem, a njegova nova objava sa Instagrama naišla je na veliku pažnju.

JANJUŠ NE PRESTAJE S PROVOKACIJAMA Okačio fotografiju sa bivšom ženom, pa komentarom potkačio Maju i Cara

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Janjušević je objavio snimak na kom se vidi kako ga njegova bivša supruga Ena vozi u automobilu, u kom se takođe nalazi i njihova ćerka Kruna. Janjušević je uz snimak napisao "Zlatne ruke moje bivše žene, u sigurnim sam rukama", što su mnogi protumačili kao aluziju na novu tuču njegove bivše devojke zbog koje se i razveo od Ene.

Podsećamo, danas je u medijima kao bomba odjeknula vest da su se Car i Maja potukli, a Janjuš je povodom toga izjavio sledeće:

- Otkud to, brate mili? Zaj*bavaš?! Au, brate! Želim im sve najbolje. Samo da budu živi i zdravi do kraja rijalitija i sve najbolje im želim. Ne bih da im se mešam u ljubavni odnos, neću ni sad, niti ću nadalje - rekao je Janjuš za jedan domaći portal.

BONUS VIDEO:

SEVERININ ADVOKAT POTVRDIO DA JE DOBILA SINA NAZAD, ALI NE U POTPUNOSTI Ovako je podeljeno starateljstvo između pevačice i biznismena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading