SNIMANJA TRAJU I PO 12 SATI, ISCRPLJUJUĆE JE Zvezda serije "Igra sudbine" progovorio o porodici i karijeri
Foto: Printscreen/instagram

Iako je miljenik starijih generacija, koje su ga upoznale kroz seriju “Igra sudbine”, glumac je stasavao i među mališanima, kroz predstave u pozorištancetu “Puž”.

Stevan Piale je vrlo ponosan na sve predstave posvećene mališanima jer je i sam postao otac, ima ćerkicu Rosu koja je još uvek mala da bi ispratila priču na pozornici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

- Uspomene na pozorištance su burne. Ono ima velike zasluge što se tiče moje karijere, tu sam shvatio u kome smeru želim da ide moja karijera. Rosu još nismo vodili u pozorište, ali planiramo prvom prilikom – kroz osmeh se priseća Stevan koji čeka novog člana porodice sa suprugom Unom.

Piale ne krije da mu nedostaje Slobodanka Caca Aleksić, koja je osnovala pozorištance sa suprugom Brankom Kockicom.

- Bila mi je veliki učitelj, kako glumački tako i životni, njena energija je bila neverovatna. Nema Cace i to se oseća – rekao je Stevan, koji kaže da je teško igrati pred decom jer oni su jedna iskrena publika koja ne trpi dosadu i reaguje intuitivno na sve što se događa na sceni.

- Najteže je igrati pred decom. Teško je i lepo je, brzo su me tamo bacili u vatru i kad prođe taj prvi period onda je sve lakše. Kada su deca u pitanju, samo je poenta biti iskren i čist prema njima, to je jedini trik koji uvek prođe i koji im privuče pažnju.

SNIMANJA TRAJU I PO 12 SATI, ISCRPLJUJUĆE JE Zvezda serije

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako je otac devojčice koja voli crtane filmove, Stevan zna šta je aktuelno u tom segmentu kinematografije.

- Ima lepih crtanih filmova, gledam ih sa Rosom - a na pitanje koje bi odabrao iz svog detinjstva kaže:

- Kada bih birao to bi bili Duško Dugouško i ekipa, ne znam zašto ih ne bi puštali ponovo. To bi i današnjim klincima bilo zanimljivo.

Pored rada u pozorištu i snimanja serije “Igra sudbine”, Piale mora dobro da se organizuje kako porodica ne bi trepela.

- Sve je stvar organizacije. Nađem uvek vreme ali snimanja su po 12 sati pet dana, iscrpljujuće je, plus pozorište, crtaći...

SNIMANJA TRAJU I PO 12 SATI, ISCRPLJUJUĆE JE Zvezda serije

Foto: Printscreen/instagram

 

DANAS JE POSEBAN DAN ZA NAS Slavlje u porodičnom domu Ane Ivanović i Bastijana, pripremili iznenađenje za poželeti (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading