NE FORSIRAM SVOJU DECU Mirka Vasiljević iskreno o poslu i porodici
Printscreen Paparazzo Lov

Mirka Vasiljević ove godine ima nešto drugačije planove, pošto je njenom izabraniku fudbaleru Vujadinu Saviću, istekao ugovor za jedan fudbalski klub na Kipru, te će od njegovog novog ugovora zavisiti i njihova nova destinacija za život.

- Tako da nas čeka nova destinacija, treba da vidimo koja je to destinacija, na koliko godina, gde će nas put dalje odvesti. Imam još dve predstave do kraja avgusta, imala sam na Gardošu i u Vršcu, leto mi je bilo radno na pozorišnim scenama. Ulazim u jednu seriju od septembra, tako da ima dosta stvari i na privatnom, i na poslovnom planu - započela je glumica.

NE FORSIRAM SVOJU DECU Mirka Vasiljević iskreno o poslu i porodici

Alo

 

- Vaga sam u horoskopu i negde se trudim da i u životu obe strane, privatna i poslovna, budu negde na sredini. Kada sam previše domaćica, pa pretegne da je porodica jača, da sam posao zapostavila, onda se aktiviram poslovno, a ako nema poziva za serije i filmove, moja glumačka ekipa i ja se malo probudimo i pojačamo posao. Ako preteram sa poslom, onda gledam da se vratim kući. Naravno, bude to nekad naporno, ali nekako uz pomoć svoje matične porodice, roditelja i tetke za koje sam vezana, a onda i supruga, vratim se u dobru energiju, jer se “naslonim“ na njih i oni me vrate na pravi put. Imam njihovu podršku, što mislim da veoma znači - ističe Mirka i dodaje da pomoć dadilje, ona lično nije zatražila iako je Vujadin nedavno izjavio da će posle osam godina dobiti pomoć.

NE FORSIRAM SVOJU DECU Mirka Vasiljević iskreno o poslu i porodici

Alo

 

- Ne znam za to, nije mi ništa Vujadin rekao, nisam obaveštena. Pre bih mu tražila da on to uradi jer nije Vujadin neko ko se bavi organizacijom oko toga gde ćemo, šta ćemo i kako ćemo sa decom. To je uglavnom moja obaveza za organizaciju celokupne kuće i naših privatnih stvari. Nije on neko ko bi sam intervenisao da traži pomoć okolo, dok mu ja ne zatražim.

NE FORSIRAM SVOJU DECU Mirka Vasiljević iskreno o poslu i porodici

Printscreen

 

U slučaju kada bi njena deca dobila poziv za neku glumačku ulogu, Mirka bi ih podržala.

 Podržala bih isključivo ukoliko njih to zanima. Nisam od roditelja koji forsira da bi trebalo da budu glumci, tu sam da ih podržim ako ima zainteresovanosti, talenta i afiniteta ka tome. Ako bi njih to zanimalo i ako bi me pitali za neku pomoć, naravno da bi se potrudila da budem prva koja bi im priskočila - ističe glumica i dodaje da joj je najbitnije da se njena deca u budućnosti bave poslom koji ih interesuje.

SPREMA SE BAJKOVITO VENČANJE Udaje se popularna pevačica, sve je već zakazano, a ovo su svi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading