SAM ODGOVARA ZA SEBE Mirka Vasiljević se oglasila posle skandaloznog ponašanja Vujadina Savića
Alo

Fudbaler Vujadin Savić ponovo se našao u žiži interesovanja javnosti, ali ne zbog sportskih uspeha već, kažu mnogi, malograđanskih stavova i prostačkog ponašanja.

Naime, on je putem društvenih mreža pozvao na zabranu predstojećeg Europrajda, a na opasku pratiteljke da je s njegove strane licemerno zagovarati porodične vrednosti dok, navodno, okolo vara suprugu Mirku Vasiljević, koja mu kod kuće sedi sa četvoro dece, fudbaler je vulgarno odbrusio:

- Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo... Još nekih dva, tri dana biću sam kod kuće, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe izj*bem. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome. Samo, toliko si zdepasta i debela, nije mi toliko veliki... Ne znam kako ću ti prići. Možda bolje ta šugava usta da ti napunim da manje propagiraš p*dere. Nećete šetati - zapretio je Vujadin, a mi smo tim povodom kontaktirali njegovu suprugu, glumicu Mirku Vasiljević.

 Mirka je otkrila da danima nije u Beogradu, te da nije najbolje upućena u aktivnosti svog supruga, budući da je bila zauzeta oko Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

- Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu:"Šta radiš, gde su deca, kako su deca", nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više oko dece i posla - počela je priču Mirka, kojoj smo predočili na koji način je Vujadin zapretio pripadnicima LGBT populacije uoči Europrajda.

Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo... Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima... Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće - sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno - pokušala je da objasni Mirka.

Printscreen

 

Na pitanje ko je Vujadin Savić da bi bilo kome u Srbiji zabranio da šeta, u ovom slučaju pripadnicima LGBT populacije, glumica nam je rekla:

Ne želim da ulazim u tu tematiku, da pravdam ili okrivljujem nekog drugog, a da to nisam ja. Nikada nisam davala demantije za svoju karijeru, a razne stvari su izlazile. Ne ispravljam krive Drine. Svako ima pravo na svoje mišljenje i svoj stav. To što se dešava na društvenim mrežama znate i sami da poslednja u gradu saznam... Za svaki komentar koji je on pisao, hvalio, svađao se, kudio, podržavao - pitajte njega zašto je to uradio, jer ja ne znam u tom trenutku šta je i zašto je to pisao. On odgovara za sebe, ja za sebe.

Budući da Mirka i Vujadin imaju četvoro dece, pitali smo je, uzmu li se u obzir Vujadinovi stavovi, kako bi reagovala ukoliko bi se u budućnosti neko od njihove dece deklarisao kao pripadnik LGBT populacije.

Uh, ne znam kako, stvarno... Nikada nisam razmišljala na tu temu, zatekli ste me sad. Deca odrastaju u sredini sa mamom i tatom. Nisam uopšte razmišljala na tu temu. Kada dođem u neku situaciju, onda rešavam i razmišljam, koja god da je situacija. Nema potrebe da razmišljam o tome unapred. Sada su mi preokupacije da dobro završe školu, osnovnu pa srednju, pa čime će se baviti, da imaju prave vrednosti i da znaju šta je i kakav je život, a ne u koga i kada će se zaljubiti.

Printscreen

 

Glumica se u razgovoru osvrnula i na ponovne spekulacije da joj je Vujadin neveran, da je, kako se priča, "vara na svakom ćošku", te da, s tim u vezi, ne može da zagovara porodične vrednosti.

Mi smo zajedno toliko godina... Raznih je priča bilo kroz naš odnos, a naša je stvar kako mi to rešavamo. Uvek će narod imati pravo na svoje mišljenje i sud, a naše kako ćemo naš život skrojiti. Negujemo naš odnos. Kad god imam nedoumicu, problem, nešto što mi ne prija, ja odmah volim da sednem, da kažem i rešim, jer ne volim da me nešto muči i tišti. Istina, koliko god nekada bila surova i bolna, bolje je da se zna. Bogu hvala, još uvek sve funkcioniše kako treba. Ja se još uvek trudim da sve maksimalno funkcioniše - zaključila je glumica za Pink.rs.

 

Printscreen Premijera

 

TUGA U DOMU VODITELJA Nemanja podelio tužne vesti: Zašto mi neko nije rekao!

 

Komentari (2)

Loading
Maša

17.08.2022 19:01

Od kad smo prihvatili Evropske vrednos

Mudrac

17.08.2022 19:52

Poštovanje Mirka,potpuno si u pravu.Svako dobro želim tebi i tvojoj porodici.Srećno.