OVO JE MUŽ KATARINE ŽUTIĆ Njega ne viđamo u javnosti, zajedno su deset godina, a evo kako on izgleda
Printscreen

Fotografije sa letovanje glumice Katarine Kaje Žutić izazvale su pravu buru na društvenim mrežama.

Naime, Kaja je objavila fotografiju sa suprugom Nemanjom Aćimovićem, sa kojim je preko deset godina u ljubavi.

Inače, Nemanja je muzičar u alternativnoj rok grupi "Jarboli" sa kojim se dugo poznavala i družila pre nego što su otpočeli vezu., piše "Kurir".

OVO JE MUŽ KATARINE ŽUTIĆ Njega ne viđamo u javnosti, zajedno su deset godina, a evo kako on izgleda

Printscreen

 

Prethodno je četiri godine bila u braku sa grafičkim dizajnerom Sašom Lazarevićem. Posle razvoda nije bila zainteresovana za novu ljubav, ali je Nemanja imao strpljenja i razumevanja, prenosi gorepomenuti portal.

- Volim da letujem u dve faze, imam utisak da sam duže imala odmor - priznala je Katarina Žutić u intervjuu koji je nedavno dala za magazin "Hello".

Naime, ona je krajem jula uživala na moru, a zatim se vratila u Beograd kako bi odigrala unapred dogovorene predstave, ali čim je završila sa obavezama, opet je otišla na more. Tome svedoče i njene fotke na Instagramu.

Ona je pobrala bojne simpatije i izuzetnim izborom za plažu - uz kupaći kostim je iskombinovala plavu maramu za glavu koju je pretvorila u turban, kao i retro sunčane naočare. Nije propustila ni da ufotka svog psa, što je dodatno raznežilo pratioce.

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ KUPUJE KUĆU NA ZVEZDARI Pevačica planira da pokrene biznis, nedavno kupila stan u Beogradu na vodi, a sad ovo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading