ALEKSANDRA MLADENOVIĆ KUPUJE KUĆU NA ZVEZDARI Pevačica planira da pokrene biznis, nedavno kupila stan u Beogradu na vodi, a sad ovo
Dušan Petrović

Aleksandra Mladenović nedavno je pronašla kuću u beogradskom naselju Zvezdara koju želi da kupi. To bi bila treća nekretnina koju pevačica poseduje, ali ne planira da se zaustavi na njoj, jer želi da se u budućnosti bavi ovim biznisom.  Aleksandrina velika želja je i da živi u kući, s obzirom na to da je u rodnom Žitoradju odrasla u velikoj, porodičnoj kući i takav dom joj se mnogo više dopada od stana. Kako saznajemo, dobila je ponudu od jednog investitora i uveliko su u pregovorima, što nam je i sama potvrdila.

Alo

 

- Tačno je da imam ponudu o kojoj razmišljam. Ne bih da pričam još uvek ništa detaljno, dok se to sve ne realizuje, rekla nam je jedna od najpopularnijih pevačica mladje generacija.

Inače, Mladenovićka živi sama u svom stanu u beogradskom naselju Medak, koji je kupila pre nekoliko godina. Nedavno je pazarila i stan u Beogradu na vodi, koji je uskoro useljiv i koji će da izdaje. 

MIRA NISMO IMALI, BEŽALI SMO OD NJE Evo kakva je bila Jovani Jeremić kao devojčica, progovorile komšije iz Stoliva gde je voditeljka odrasla

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

18.08.2022 21:54

Odakle joj pare za sve to a tako mlada.Stan na vodi, kuca auta