Knjige za kreativne devojčice „Obuci me“ u prodaji
Promo

Zakorači u svet mode! Dizajniraj odeću! Osmisli zadivljujuće odevne kombinacije! Jedinstvene knjige Obuci me: Cvetna kolekcija i Obuci me: Tropska kolekcija pravi su izbor za sve one devojčice koje žele da se zabave i koje sanjaju da se oprobaju u svetu mode i modnih kreatorki.

Knjižice sadrže nalepnice, šablone i dezene za krojenje koji će pomoći budućim kreatorkama da svoje ideje sprovedu u dela. Pospeši kreativnost i uživaj u stvaranju svoje kolekcije!

Izaberi dezen i postavi šablon na njega kako bi iskrojila komad odeće koji želiš da kreiraš. Zalepi garderobu na modele, a onda dodaj nalepnice da dovršiš svoju cvetnu ili tropsku kolekciju.

Kreiraj odevne kombinacije pomoću nalepnica i šablona, a potom dodaj lični pečat tako što ćeš obojiti modele i po želji im dodati sve što smatraš da je potrebno.

Knjige sa aktivnostima koje će devojčicama pružiti sate i sate fantastične zabave Obuci me: Cvetna kolekcija i Obuci me: Tropska kolekcija dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading