TRUDIM SE DA NE PUCAM NA LJUDE Miloš Biković otrkiva sve detalje snimanja serijala Južni vetar, a evo ko će se pojaviti sa njim na sceni
Printscreen

Miloš Biković najpre je objavio tačan naziv druge sezone serije u kojoj se pojavljuju i velike holivudske zvezde poput Vilijama Boldvina i Erika Robertsa, kao i šta će se dogoditi glavnim junacima ovoga puta:

Pročitajte još: Kažu da je PRESLIKANA OTAC: Ćerka Josifa Tatića udala se za našeg poznatog MUZIČARA i nestala sa JAVNE scene, evo čime se danas bavi

Foto: Ataimages

 

- Ovaj nastavak serijala nazvali smo "Južni vetar na granici" zato što naši junaci dolaze na granicu svojih mogućniosti, dolaze do granice pucanja i faktički ulaze u borbu za svoj život. Ne znam kako da nastavim da pričam, a da ostanem intrigantan - nasmejao je sve Miloš, ali je potom ipak otkrio neke detalje o svom liku Petru Marašu, mladom momku koji je u prvom delu serijala zagazio u svet kriminala i dilovanja droge:

- Moj lik će se menjati, naći će se na ivici pucanja i biće očajan. Snimićemo 10 epizoda ovoga puta - dodao je glumac koga su novinari zatim pitali i koja je negova lična granica pucanja:

- Moja granica pucanja je negde na letu Beograd- Istanbul- Moskva kada drugi ili treći put pomere avion (let) - otkrio je on i ponovo se osvrnuo na uspeh filma i serije "Južni vetar":

DejanBriza/Alo!

 

- Mi smo od jendog malog filma, od kog niko ništa nije očekivao došli do toga što možemo slobodno da nazovemo međunarodnim projektom i nadam se da će "Južni vetar" nastaviti da raste- kaže Miloš koji je u novoj sezoni serije spojio Ruse i Amerikance i sada objašnjava kako je u tome uspeo:

- Kreativnost i umetnost je nešto što nas spaja i mislim da bi to i trebalo da nastavi da ispunjava jer u suprotnom nemamo perspektivu kao ljudski rod- objasnio je glumac koji se osvrnuo na svoju karijeru koju gradi u Rusiji i otkrio koliko ratno stanje ove zemlje sa Ukrajinom utiče na njegovu karijeru: 

- Nisam primetio neke velike posledice po moju karijeru, konkretno. Juče sam došao iz Moksve i snimam tamo jedan film. Eto juče smo objavili tu vest, to je prvi film u istoriji čovečanstva koji je sniman u kosmosu. Ja nisam bio u kosmosu, ali sam bio u centru za pripremu kosmonauta i to je impresivno, zaista. To su neka iskustva koja ne mogu da se porede ni sa čim. Bio sam u toj cetrigfugi koja daje četiri ge, ja sam hteo šest ge, ali nisu mi dali zato što pre toga moram da radim skener glave, pa sam se plašio šta će tamo da nađu, to jest neće da nađu ništa, pa sam odustao- rekao je kroz smeh Miloš, koji je nakon toga dobio pitanje koliko se i da li se u međuvremenu poistovetio sa likom Petra Maraša kog tumači u "Južnom vetru":

- Jesam, reketiram ljude redovno (smeh). Ne poistovećuju se ljudi baš toliko. Trudim se da ne pucam na ljude i ne dilujem drogu, ali svaka uloga vam nešto daje- šaljivo je odgovorio popularni glumac.

 

DejanBriza/Alo!

 

IZGUBILA OSEĆAJ ZA GLAD Vesna de Vinča odlučila je da ne jede nista, osim 10 trešanja, a razlog je šokirao sve

Komentari (0)

Loading