NIKAD ISKRENIJE O SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI Glumac Miloš Biković oglasio se, pa poručio ovo: Život je lep, zar ne? Čuvajte ga!
Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 Miloš Biković, proslavljeni internacionalni glumac, odlučio je da na svom Instagram profilu objavi fotografiju sa potresnim opisom.

Pročitajte još: Stekla je OGROMNU slavu, zatim otišla u Ameriku: Srpsku glumicu RASKOŠNE lepote su SVI obožavali, a sada je ne biste prepoznali

NIKAD ISKRENIJE O SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI Glumac Miloš Biković oglasio se, pa poručio ovo: Život je lep, zar ne? Čuvajte ga!

Printscreen

 

Miloš Biković na svom instagram profilu objavio je fotografiju sa opisom u kojem je uputio snažan apel ljudima da ne sedaju pijani u kola i da budu pažljiviji pri vožnji

U tekstu ispod slike Biković je svojim pratiocima opisao jedan tragičan trenutak. On je dao primer kako izgleda trenutak u kojem se mora saopštiti porodici vesti o nečijoj pogibiji.

– Neprijatna vežba. Zamislite da nekome morate da se izvinite što ste mu autom udarili dete ili majku ili sestru, a posledice udarca su strašne. Kako prilazite vratima gde živi taj čovek ili žena, kako mu/joj gledate u oči, kako vam se grlo suši, kako vam se dlanovi znoje… A posle tog razgovora vas vode u zatvor. Sad zamislite da se to nije desilo. Život je lep, zar ne? Čuvajte ga - napisao je Biković i dodao:

- Imaš izbor, nemaš izgovor! Budite odgovorni i zbog sebe i zbog drugih! U kola bez alkohola – napisao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

ODE CELA PLATA! Nikola Keljanović Kelja ne prestaje da šokira javnost ciframa, a evo za šta je ćaletov sin sada iskeširao 300 hiljada

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading