OVO JE SUPRUGA NIKOLE ĐURIČKA Nikada je ne viđamo u javnosti, najveća mu je podrška i vodi glavnu reč u kući (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Naš poznati glumac Nikola Đuričko oženjen je Ljiljanom koju retko kada možemo videti u javnosti, a kada je glumac doneo veliku odluku da se odseli u Ameriku i tamo gradi karijeru, supruga ga je odmah podržala i otišla sa njim.

Nikola i Ljiljana su zajedno šesnaest godina, imaju dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa.

 

 

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička fotografija iz Amerike, kada su prisustvovali jednom događaju. Oboje su nasmejani, a Ljiljana je na fotografiji desno.

 

 

Podsetimo, glumac je nedavno u jednom intervjuu priznao da njegova supruga vodi glavnu reč u kući. Ona je ta koja brine o svemu, a on taj koji odvozi, dovozi, šeta psa i dobija komande.

- Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva - rekao je Đuričko za "Gloriu".

PRALA RUKE 70 DANA Konstrakta se oglasila nakon povratka iz Torina, pevačica je ovako zaključila svoje učestvovanje na Evroviziji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading