Konstrakta
Foto: Printscreen/Foto: Dejan Briza

Priča o Konstrakti počela je početkom marta na nacionalnom takmičenju "Pesma za Evroviziju", kada se kao autsajder prijavila i nije očekivala pobedu.

Naime, nakon prvog polufinala, svi su bili iznenađeni performansom, koji je umetnica priredila i Ana je uspela da se plasira u finale i na kraju pobedi Saru Jo, koja je u tom trenutku, sa svojom pesmom "Muškarčina", bila apsolutni favorit.

I sama iznenađena, Konstrakta je tada upala u žižu medijskog interesovanja.

Period od 70 dana, koliko je trajalo razdoblje između "Beovizije 2022" i finala "Evrovizije", Konstrakta je sada na svom Instagram prfilu opisala na sebi svojstven način i tako zaokružila jednu veliku priču u svom životu.

PRALA RUKE 70 DANA Konstrakta se oglasila nakon povratka iz Torina, pevačica je ovako zaključila svoje učestvovanje na Evroviziji (FOTO)

Printscreen

 

- Prala ruke 70 dana - napisala je na jednom storiju.

PRALA RUKE 70 DANA Konstrakta se oglasila nakon povratka iz Torina, pevačica je ovako zaključila svoje učestvovanje na Evroviziji (FOTO)

Printscreen

 

- Finalno pranje - napisala je na drugom uz fotografije sa finalne večeri.

Podsetimo, preključe je održano finale popularnog takmičenja Evrovizija 2022 u Torinu, na kojem je Ukrajina odnela pobedu. Konstrakta je na pomenutom takmičenju zauzela visoko 5. mesto, a iznad nje bile su Ukrajina, Velika Britanija, Španija i Švedska.

OGLASILA SE CRNA GORA Susedi momentalno reagovali nakon mogućeg oduzimanja bodova Konstrakti, traže od organizatora samo jedno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading