OVA LEPOTICA JE ĆERKA BOGDANA DIKLIĆA Glumac je zbog nje tri puta preživeo ovo: Tako je rešeno gore! (FOTO)
Printscreen

Glumac Bogdan Diklić sa svojom sada već bivšom suprugom Dijanom Marojević ima ćerku Sofiju, čije rođenje predstavlja njegovu najveću radost. 

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite - rekao je svojevremeno glumac za medije.

Iako su u braku dobili ćerku glumac i njegova supruga nisu uspeli da nađu zajednički jezik, te su se razveli, ali su ostali u dobrim odnosima. 

Dok je bila maloletna sa ocem je provodila svaki drugi vikend, a danas su njih dvoje izgradili sjajan odnos i često se viđaju.

Alo

 

Devetnaestogodišnja Sofija Diklić, po rečima svog oca do majke je nasledila lepotu.

- Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita.

- Naše dete Sofija je strašno duhovito dete - rekao je jednom prilikom za "Informer" kada je otkrio da mu je ćerka bila motiv da preživi čak tri srčana udara.

Ona po svemu sudeći neće krenuti očevim stopama, jer gluma nije u njenoj sferi interesovanja. 

Printscreen

 

- Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači - rekao je Bogdan Diklić svojevremeno.

- Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore - bio je iskren glumac.

VRIŠTALA SAM DOK SAM ŽELJKU IZ USTA VADILA KRV Ceci nisu dali da priđe upucanom Arkanu, a onda je ona pištolj dala njemu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading