PORODIČNI ALBUM OSTAO JE PRAZAN Ovako izgleda sin pokojnog Bate Živojinovića, koji je 13 godina imao zabranu ulaska u Srbiju!
Alo

Pre pet i po godina napustio nas je legendarni Velimir Bata Živojinović a koliko je ostavio dubok trag na ovdašnju glumačku i javnu scenu generalno najbolje govori to da se i danas sa velikim interesovanjem piše i čita o njegovom životu i njegovoj porodici.

Poznato je da je imao sina Miljka i ćerku Jelenu, a oni su o popularnom ocu uvek govorili s mnogo ljubavi. Njegov naslednik Miljko, ipak, ne može da zaboravi situaciju kada je njegov otac bio na samrti, a on nije mogao da uđe u Srbiju kako bi ga posetio jer je za njim bila raspisana poternica zbog slučaja koji sudski nikada nije rešen.

On je tada dao intervju za "Story" i veoma otvoreno i emotivno govorio o svom ocu.

- Bata je zaista bio redak čovek, u svakom pogledu. Brižan otac i deda, nežan suprug, odgovoran domaćin. Porodica mu je uvek bila na prvom mestu i pored ogromnog rada i stotine ostvarenih filmskih i televizijskih uloga. Njegove reči, pogled i toplina kojom zrači su nam uvek davali snagu za sve napore i probleme sa kojima smo se susretali - rekao je svojevremeno Miljko koji naročito žali što je mnogo toga propustio sa svojim ocem.

PORODIČNI ALBUM OSTAO JE PRAZAN Ovako izgleda sin pokojnog Bate Živojinovića, koji je 13 godina imao zabranu ulaska u Srbiju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ceo jedan život smo proveli odvojeno, i to u najvažnijim, najzrelijim godinama. Za puno toga smo ostali uskraćeni, za mnoge slave, zajedničke proslave rođendana i sve one mirne trenutke kada otac i sin uživaju jedan u drugom. Porodični album ostao je prazan, mnogi važni momenti su propušteni. To niko nikada ne može da nam vrati - pričao je Miljko.

Osvrnuo se i na njegovu majku Lulu koja je takođe preminula pre dve godine.

- Svi naši uspesi su neraskidivo vezani za nju. Počev od Bate do unuka. Ne poznajem ni jednu drugu ženu koja je tako suštinski privržena svom čoveku, sa svim njegovim vrlinama i manama, i to celog života. Oni su zaista ljudi iz nekog drugog vremena. Znate, lako je biti hrabar, pozitivan i vredan nedelju dana, mesec dana. Ali, ona se skoro deset godina borila uz oca sa najtežim i najdelikatnijim zdravstvenim problemima. Ona je naš heroj - rekao je tada Miljko.

Posle dugih trinaest godina zabrane ulaska u Srbiju, a tokom kojih je boravio u Parizu, Miljko Živojinović je ove godine konačno posetio svoju zemlju, što je za njega bilo veoma emotivno.

BONUS VIDEO: 

SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SARADNJU SA PREZIMENJAKINJOM Ugostio Draganu i otkrio u kakvim su odnosima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nena N

21.11.2021 23:00

Mnogi zbog takvih kao szo si ti nisu imali od cega da soremaju slavu i ostale proslave. Tuzne porodice

Zoran

21.11.2021 23:51

Neistina je da je sinu pok. BATE ZIVOJINOVICA BIO "ZABRANJEN DOLAZAK.U Srbiju. Tacno.je da je faj sin bio begunac od pravde pod poternicom.sudske vlasti zbog osnovane sumnje na zloupotrebu kao stecajni upravnik GP Rada. Da bi izbegao.krivicni postupak i.pravdu pobegao je u Paris i nije dolazio u Srbiju.jer bi bio uhapsen prilikom ulaska u zemlju.po.izdatoj poternici.kako su to i.mediji pisali.