PRISTOJNI BOEM Jelena Tomašević otkriva kako se ponaša u kafani: Nikada nisam razbila čašu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Jelena Tomašević slovi za smernu i odmerenu ženu koja je posvećena porodici i karijeri. Skandali i tračevi nikada nisu pratili njen lik i delo i baš zbog toga mnogi ne mogu da je zamisle u kafani.

Pop pevačica je u razgovoru za Alo! istakla da obožava starogradske pesme, da ih rado peva i još radije poručuje u kafani, ali da nikada nije razbila čašu kad je pesma pogodi.

- Razbijem čašu jedino slučajno ako je zakačim pa se polomi, nikada to nisam namerno učinila- rekla je kroz smeh za Alo! Tomaševićeva, pa dodala:  

- Volim prave narodne pesme, volim i da ih pevam i da ih naručujem u kafani. Volim i tamburaše, akustične sastave i kad izađemo, za takva se mesta i ambijente odlučujemo, tako se provodimo - objašnjava Jelena, koja je imala i svoje mišljenje o novokomponovanoj muzici.

PRISTOJNI BOEM Jelena Tomašević otkriva kako se ponaša u kafani: Nikada nisam razbila čašu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kada je nova muzika u pitanju, ja razumem da je to trend, da kao takva postoji i u svetu, ne samo kod nas, sve je to normalno i ne vidim nikakav problem u tome. Postoje tu i kvalitetni muzičari koji stvaraju dobru muziku. Bitno je samo da postoji balans između trendovske muzike i muzike koja postoji oduvek - rekla je Jelena. Pevačica se potom osvrnula i na karijeru svog supruga, koji zbog poslovnih obaveza često posećuje Rusiju.

- Ruski jezik poznajem, ali ga ne govorim, dosta stvari razumem. Suprug odlazi s vremena na vreme tamo zbog poslovnih obaveza, sreća, pa to nije često - istakla je Jelena koja i sama s vremena na vreme otputuje u Moskvu.

PRISTOJNI BOEM Jelena Tomašević otkriva kako se ponaša u kafani: Nikada nisam razbila čašu! (VIDEO)

Alo

 

- Nismo razmišljali o preseljenju tamo zato što još uvek nema potrebe za tim. Volimo da živimo ovde, ali ako dođe do toga da moramo da odemo, javićemo vam na vreme - rekla je ona kroz smeh za Alo!. 

BARBARA PROFITIRALA OD VEZE SA DARKOM! Od kad su uplovili u ljubavni odnos, pevačica zarađuje 15 puta više!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Matori Kesa

10.11.2021 16:34

Ti si zena koju ludo volim i kojoj se moje srce nada, da ces jednom u svitanje rano u moj zivot doci iznenada !